Black Friday – Arvonnan säännöt

Ketkä voivat osallistua

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat täysi-ikäiset henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet.

Arvonta-aika

Arvonnan järjestää iTapsa Services Oy. Arvonta-aika on 3.11.–1.12.2019. Arvonta suoritetaan perjantaina 4.12.2020.

Palkinto

Arvomme kaikkien kampanja-aikana uutiskirjeen tilanneiden kesken iPhone X 128 gb -malli (arvo 599 €).

Palkinnon luovutus

Järjestäjä ilmoittaa voitosta voittajalle sähköpostitse, jonka jälkeen voittaja julkaistaan myös iTapsan Facebook-seinällä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden kuukauden sisällä esimerkiksi puutteellisten yhteystietojen vuoksi, palautuu palkinto uudelleen jaettavaksi. Kilpailuun osallistujien tulee aina käyttää omaa nimeään.

Henkilötietojen käsittely ja julkaisuoikeus

iTapsa Services Oy rekisteröi kampanjaan osallistuneiden tiedot ja käsittelee niitä henkilötietolain mukaisesti. Osallistujien tietoja ei luovuteta edelleen kolmannelle osapuolelle. Kampanjassa kerättyjä sähköpostiosoitetietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiviestintään. Henkilöt voivat milloin vain poistua sähköpostirekisteristä.

Kampanja ei ole Facebookin, Instagramin tai muun sen levittämiseen käytetyn tahon sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity näihin toimijoihin. Osallistujat vapauttavat nämä tahot kaikesta vastuusta kampanjaan liittyen. Osallistumalla tähän kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kampanjansääntöjä.

Järjestäjän vastuu

iTapsa Services Oy vastaa palkintoon liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Kaikki kampanjaan osallistujat vapauttavat iTapsa Services Oy:n sekä kampanjan mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. iTapsa Services Oy ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen liittyen.

Kampanja ei ole Facebookin, Instagramin tai muun sen levittämiseen käytetyn tahon sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity näihin toimijoihin. Osallistujat vapauttavat nämä tahot kaikesta vastuusta kampanjaan liittyen.
Osallistumalla tähän kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kampanjan sääntöjä.

Takaisin kampanjasivuille > 

Myy puhelimesi
Ostamme puhelimesi, ehjänä tai rikkinäisenä.
Myy puhelin
Liity tapsan sisäpiiriin
Saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.Tapsoitamme maailman puhelin kerrallaan
Teemme puhelimista pitkäikäisiä niin ihmisten kuin ympäristön tähden.
Kaikki varaosat vastaavat alkuperäisiä varaosia
Kaikki varaosat vastaavat alkuperäisiä varaosia
Huoltotöille 24 kuukauden takuu (akuille 12kk)
Huoltotöille 24 kuukauden takuu (akuille 12kk)
Huolto onnistuu myös postitse tai noutohuoltona muutamassa päivässä
Huolto onnistuu myös postitse tai noutohuoltona muutamassa päivässä
Huolto myymälässä odottaessasi, ilman ajanvarausta
Huolto myymälässä odottaessasi, ilman ajanvarausta
Katso iTapsan tarina