Blogi > Mittaa asioita sentin tarkkuudella ja paikanna eksynyt festarikaveri – katso tämän hetken huikeimmat äpit

Mittaa asioita sentin tarkkuudella ja paikanna eksynyt festarikaveri – katso tämän hetken huikeimmat äpit

Mobiilisovellus kerrallaan elämä muuttuu helpommaksi. Oli se hyvä juttu tai ei. Sovelluskehittäjät ovat tunnetusti erityisen omistautuneita ratkaisemaan ensimmäisen maailman ongelmia. Niitä pieniä arjen pulmia, joita tuskin kehtaa ongelmiksi edes kutsua.

Yksittäisen sovelluksen läpimurtoa on vaikea ennustaa, mutta melko yksimielisiä ollaan siitä, että lisätty todellisuus tulee poikimaan hurjasti uusia hyöty- ja pelisovelluksia lähitulevaisuudessa.

Lisätty todellisuus tarkoittaa kameranäkymän päälle lisättyjä älykkäitä, graafisia elementtejä. Pokemon Go teki lisätystä todellisuudesta koko maailman hupia noin vuosi sitten. Mutta se oli vasta alkua. Tässä lista tämän hetken kiinnostavimmista tulokkaista.

1. Mittaa mitä tahansa sentin tarkkuudella -äppi

Kappaleiden mittaaminen on nykyään lähes yhtä tarkkaa älypuhelimella kuin mittanauhalla. Virhemarginaali on vain senttimetrin luokkaa. Viime kesänä Apple julkisti ohjelmistokehyksen nimeltä ARKit, joka tekee mittasuhteiden määrittämisestä ennen kuulumattoman tarkkaa. Ohjelmoijat käyttävät ohjelmistokehyksiä luodessaan uusia sovelluksia. Applikaatio on ladattavissa AppStoresta nimellä MeasureKit.

2. Löydä eksynyt kaverisi festareilla -äppi

Kaverin löytäminen väkijoukosta on hankalaa, jos lähettyviltä ei löydy maamerkkiä, jonka ääreen voisi sopia tapaamispaikan. Neon-nimisen applikaation avulla voit suunnistaa kaverisi luokse kuten videopeleissä. Seuraat vain neonhohtoista nuolta, joka osoittaa ystäväsi sijainnin. Sovellus on vielä kehitteillä mutta jonkin sortin versio saataneen ulos ensi kesäksi.

 

3. Välty annoskateudelta -äppi

Annoskateuden on tapana syntyä sillä hetkellä, kun tarjoilija tuo ruuat pöytään. Noh, onneksi tämäkin ikävä tuntemus on kohta pelkkä muisto menneestä, jos ravintolat korvaavat ruokalistansa lisätyllä todellisuudella. Kabaq suunnittelee sovellusta, joka näyttää ruokaannoksen tabletin näytöllä. Näin annoksen koko ja ulkonäkö eivät jää arvailujen varaan.

iTapsan tulevaisuuskomitea ennustaa lisätyn todellisuuden yleistyvän etenkin verkkovaatekaupoissa ja huonekaluostoksilla. Ei enää postissa ravaamista väärän kokoisten vaatteiden takia tai huonekalujen kuskaamista takaisin kauppaan, koska ne eivät sopineet sisustukseen.

Lue lisää iPhone X:n huikeista ominaisuuksista.

Liity itapsan Sisäpiiriin ja saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi!
Voit poistua Sisäpiiristä milloin tahansa.Aihesanat:
Sovellukset
Blogin kategoriat
Blogin pääsivulle
Myy puhelimesi
Ostamme puhelimesi, ehjänä tai rikkinäisenä.
Myy puhelin
Liity tapsan sisäpiiriin
Saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.Tapsoitamme maailman puhelin kerrallaan
Teemme puhelimista pitkäikäisiä niin ihmisten kuin ympäristön tähden.
Kaikki varaosat vastaavat alkuperäisiä varaosia
Kaikki varaosat vastaavat alkuperäisiä varaosia
Huoltotöille 24 kuukauden takuu (akuille 12kk)
Huoltotöille 24 kuukauden takuu (akuille 12kk)
Huolto onnistuu myös postitse tai noutohuoltona muutamassa päivässä
Huolto onnistuu myös postitse tai noutohuoltona muutamassa päivässä
Huolto myymälässä odottaessasi, ilman ajanvarausta
Huolto myymälässä odottaessasi, ilman ajanvarausta
Katso iTapsan tarina