Blogi > Puhelimen näytön korjaus – Lue 3 tärkeintä toimenpidettä, miten toimia näytön rikkoutuessa!

Puhelimen näytön korjaus – Lue 3 tärkeintä toimenpidettä, miten toimia näytön rikkoutuessa!

Lipsahtiko puhelin käsistäsi ja näyttö särähti rikki? Ei hätää! Tässä kolme vinkkiä miten toimia, kun näyttö rikkoutuu ja näytön korjaus on edessä.

1. Vältä lasinsiruista aiheutuvat haaverit

Ensimmäisenä huolehdi omasta turvallisuudestasi! Rikkoutuneesta näytöstä saattaa irrota lasinsiruja ja voit satuttaa itseäsi. Kosketa puhelimesi näyttöä siis varoen. Tarvittaessa suojaa rikkoutunutta näyttöä siihen asti, kunnes saat puhelimesi huoltoon. Puhelinhuolto on paras ratkaisu, jotta vältyt sirpaleilta.

2. Tarkista toimiiko kosketustoiminnot

Usein puhelimen näytön rikkoutuessa, näytön lasi hajoaa, mutta puhelimen näytön toiminta ei välttämättä lakkaa. Kokeile, toimiiko puhelimessasi kosketustoiminto. Muista kuitenkin vielä kohta 1. Varo lasinsiruja!

Mikäli kosketustoiminto toimii, on aika tehdä tarvittavat varotoimenpiteet. Varmuuskopioi puhelimesi sisältö, sillä näyttö saattaa lopettaa toimintansa pian! Myös muut puhelimen osat ovat saattaneet kärsiä, jos puhelin on esimerkiksi kolahtanut pahasti pudotessa. Tästäkin syystä saattaa puhelin lopettaa toimintansa yllättäen, joten varmuuskopiointi kannattaa tehdä heti. Puhelinhuolto varmistaa puhelimesi kunnon myös muiden toimintojen osalta. Puhelimen näytön korjauksella pääset nopeasti jälleen käsiksi puhelimesi sisältöön.

3. Pikaisesti korjaukseen! Puhelimen näytön korjaus on nopeaa

Vaikka näyttösi kosketustoiminto vielä toimisi, eikä särkynyt näyttö tunnu haittaavan puhelimen käyttöä, kannattaa se siitä huolimatta tuoda huoltoon mahdollisimman nopeasti. Kun näyttö on rikki, on se huomattavasti alttiimpi uusille vaurioille.

Haljenneesta näytöstä saattaa päästä puhelimeen kosteutta ja likaa, jonka vuoksi puhelin saattaa hajota lopullisesti. Valmiiksi rikkoutunut näyttö hajoaa helpommin entistä enemmän, jos siihen kohdistuu rasitusta. Puhelimen käyttö on myös huomattavasti mukavampaa, kun se on täysin ehjä.

Puhelimen näytön korjaus on helpoin ja paras ratkaisu rikkinäiseen näyttöön. Me vaihdamme näyttösi ehjään oli kyseessä sitten iPhone, Samsung tai OnePlus.
Esimerkiksi iPhone näytön vaihto onnistuu nopeasti odottaessasi, eikä aikaa tarvitse etukäteen varata.

Paljonko puhelimen näytön korjaus maksaa?

Puhelimen lasin korjauksen hinta on usein pieni verrattuna uuteen puhelimeen. Esimerkiksi iPhone näytön korjauksen hinta riippuu puhelimesi mallista. Löydät kaikki näytön vaihtojen hinnat täältä! Kurkkaa samalla muut iPhone-huollot ja tehdään puhelimestasi kuin uusi! Näytön vaihto on edullinen ja ekologinen vaihtoehto, jonka ansiosta saat puhelimellesi pidemmän iän!

Miten pidät näytön ehjänä jatkossakin?

Kun näyttösi on korjattu, kannattaa se suojata suojakalvolla. Suojakalvo auttaa ennaltaehkäisemään tulevat kolhut sekä naarmut.

Lue blogistamme, miksi suojakalvo on parempi vaihtoehto kuin panssarilasi ja tule nappaamaan edullinen suoja puhelimeesi lähimmästä iTapsa-myymälästä.

Liity itapsan Sisäpiiriin ja saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi!
Voit poistua Sisäpiiristä milloin tahansa.Aihesanat:
Blogin kategoriat
Blogin pääsivulle
Myy puhelimesi
Ostamme puhelimesi, ehjänä tai rikkinäisenä.
Myy puhelin
Liity tapsan sisäpiiriin
Saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.Tapsoitamme maailman puhelin kerrallaan
Teemme puhelimista pitkäikäisiä niin ihmisten kuin ympäristön tähden.
Kaikki varaosat vastaavat alkuperäisiä varaosia
Kaikki varaosat vastaavat alkuperäisiä varaosia
Huoltotöille 24 kuukauden takuu (akuille 12kk)
Huoltotöille 24 kuukauden takuu (akuille 12kk)
Huolto onnistuu myös postitse tai noutohuoltona muutamassa päivässä
Huolto onnistuu myös postitse tai noutohuoltona muutamassa päivässä
Huolto myymälässä odottaessasi, ilman ajanvarausta
Huolto myymälässä odottaessasi, ilman ajanvarausta
Katso iTapsan tarina