Blogi > Tiesitkö nämä uudesta iOS 17 -päivityksestä! Listasimme tärkeimmät uudet ominaisuudet!

Tiesitkö nämä uudesta iOS 17 -päivityksestä! Listasimme tärkeimmät uudet ominaisuudet!

iOS 17 päivitys saapuu iPhone puhelimiin ja me listasimme tärkeimmät uudet ominaisuudet mitä tämä päivitys tuo mukanaan.

Miksi puhelimen sovellus- ja käyttöjärjestelmäpäivitykset kannattaa asentaa?

Puhelimen päivitys uusimpaan käyttöjärjestelmään on tärkeää turvallisuuden, toimivuuden, yhteensopivuuden ja käyttökokemuksen kannalta. Uusimmat käyttöjärjestelmäpäivitykset sisältävät usein korjauksia ja parannuksia tietoturvaan liittyvissä asioissa. Näin varmistetaan, että puhelimesi on suojattu uusilta uhilta ja haavoittuvuuksilta.

Pidemmän aikaa vanhalla käyttöjärjestelmällä saattaa johtaa siihen, että joidenkin sovellusten tai palveluiden uudemmat versiot eivät enää tue vanhaa käyttöjärjestelmää. Päivittämällä varmistat, että voit käyttää kaikkia tarvitsemiasi sovelluksia ja palveluita.

iOS 17 tulee olemaan saatavilla iPhone 14, 13, 12, 11, XS, XR ja SE 2020 ja 2022 -malleihin. Vanhemmat iPhone-mallit eivät enää päivity uuteen käyttöjärjestelmään.

Mitä uusia ominaisuuksia uusin iOS 17 -päivitys tuo mukanaan?

1. Personoi puhelusi ja tunnista soittajat

Nyt voit räätälöidä puheluidesi ulkoasua entistä enemmän. Luo henkilökohtainen juliste valitsemastasi kuvasta tai Memoji-hahmostasi ja lisää siihen suosikkifonttisi ja värisävyt. Tämä visuaalinen identiteetti näkyy yhteystiedoissasi ja viestissäsi.

2. Nyt tiedät, että kaverisi pääsee turvallisesti kotiin

Uusi “Tarkista sijainti” -toiminto pitää ystäväsi tai perheenjäsenesi ajan tasalla saapumisestasi. Se ilmoittaa automaattisesti haluamillesi henkilöille milloin saavut esimerkiksi kotiin. Jos et etene määränpäähäsi odotetusti, se tarkistaa tilanteesi ja ilmoittaa ystävällesi tärkeät tiedot, kuten sijainnin, akun varaustason ja puhelinsignaalin voimakkuuden.

3. Ääniviestien tekstitys

Et pääse juuri nyt kuuntelemaan saapunutta ääniviestiä, mutta haluaisit silti tietää mistä viestissä on kyse. Ei hätää! Ääniviestit muutetaan nyt automaattisesti tekstimuotoon, joten voit lukea ne milloin tahansa ja kuunnella myöhemmin.

4. Luo uniikkeja tarroja

Tartu kuvaan ja muunna siitä tarra. Lisää erilaisia efektejä, kuten kiiltävää, pörröistä, sarjakuvamaista tai ääriviivallista, tai luo animoituja Live-tarroja käyttäen Live-kuvia. Tee viestimisestäsi entistäkin persoonallisempaa!

5. Päiväkirja on nyt puhelimessasi

Täysin uusi sovellus muistiinpanoihin! Päiväkirja on uusi tapa pohtia ja elää uudelleen erityisiä hetkiä. Tallenna ajatuksiasi suurista tapahtumista tai arkipäivän kokemuksista. Lisää yksityiskohtia valokuvin, musiikilla, ääninauhoituksilla ja muilla. Merkitse tärkeitä hetkiä ja palaa niihin myöhemmin uusien oivallusten tai tavoitteiden asettamisen merkeissä.

6. Uskotko tätä? Tarkempi automaattikorjaus

Tähän emme vielä täällä Suomessa täysin usko, sillä jokainen tietää kuinka hienosti automaattikorjaus on korjannut tekstiviestejämme.
Kehitys kuitenkin kehittyy ja pikkuhiljaa myös suomeksi ja ainakin englanniksi automaattikorjaus tarjoaa entistä parempaa tukea kirjoittaessasi. Korjatut sanat alleviivataan tilapäisesti, joten näet, mikä on muuttunut, ja voit palata alkuperäiseen sanaan yhdellä napautuksella.

7. Safariin omat profiilit

Pidä selailusi erillään esimerkiksi Työ- ja Henkilökohtaiset -aiheista eri profiileissa Safarissa. Profiilit auttavat erottamaan historian, laajennukset, Välilehtiryhmät, evästeet ja suosikit. Voit vaihtaa nopeasti profiilien välillä selaillessasi.

8. Älä eksy enää ilman nettiä! Lataa kartat offline-käyttöön

Tallenna kartan alue iPhonellesi ja tutki sitä offline-tilassa. Näet tietoa kuten aukioloajat ja arvostelut paikkakorteilla sekä saat käänteisohjeita autolla, kävellen, pyöräillen tai joukkoliikenteellä liikkuessasi.

Ja paljon muuta! Lataa uusin päivitys syyskuussa!

Lisäksi iOS 17 tuo mukanaan uusia emoji-merkkejä ja muita parannuksia, jotka tekevät käyttökokemuksestasi entistä monipuolisemman ja persoonallisemman.

iOS 17 tulee asennettavaksi syyskuussa, joten lataa se puhelimeesi heti ja nauti paremmasta turvasta ja hauskemmista ominaisuuksista!

 

Liity itapsan Kaveripiiriin ja saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi!
Voit poistua Kaveripiiristä milloin tahansa.  Aihesanat:
  Blogin kategoriat
  Blogin pääsivulle
  Myy puhelimesi
  Ostamme puhelimesi, ehjänä tai rikkinäisenä.
  Myy puhelin
  Liity tapsan kaveripiiriin
  Saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.   Tapsoitamme maailman puhelin kerrallaan
   Teemme puhelimista pitkäikäisiä niin ihmisten kuin ympäristön tähden.
   Kaikki varaosat vastaavat alkuperäisiä varaosia
   Kaikki varaosat vastaavat alkuperäisiä varaosia
   Huoltotöille 24 kuukauden takuu (akuille 12kk)
   Huoltotöille 24 kuukauden takuu (akuille 12kk)
   Huolto onnistuu myös postitse muutamassa päivässä
   Huolto onnistuu myös postitse muutamassa päivässä
   Huolto myymälässä odottaessasi, ilman ajanvarausta
   Huolto myymälässä odottaessasi, ilman ajanvarausta
   Katso iTapsan tarina