Blogi > Tiesitkö tämän 8-vuotiaasta iTapsasta – lue 8 eriskummallista faktaa meistä!

Tiesitkö tämän 8-vuotiaasta iTapsasta – lue 8 eriskummallista faktaa meistä!

iTapsan bisnes käynnistyi vauhdilla 8 vuotta sitten yrityksen perustajan Tapio Marjasen toimesta. Ensimmäisten asiakkaiden oli vierailtava hänen omassa kodissa, sillä muita tiloja ei vielä ollut.

iTapsa vahvasti jo alakouluiässä

iTapsan bisnes käynnistyi vauhdilla 8 vuotta sitten yrityksen perustajan Tapio Marjasen toimesta. Ensimmäisten asiakkaiden oli vierailtava hänen omassa kodissa, sillä muita tiloja ei vielä ollut.

– Silloinen naisystävä keitteli kahveja kotona viraileville asiakkaille ja lämmitteli korvapuusteja. Homma alkoi kuitenkin käydä vähän hermoille, kun jengiä lappasi kotona! Ensimmäinen toimipiste avattiinkin pian Itiksen tornitaloon 13 neliömetrin toimitilaan, kertoo Marjanen alkuaikojen erikoisjärjestelyistä.

Oli selvää, että bisnes lähti hyvin käyntiin, ja nyt kahdeksan vuotta myöhemmin toiminta on laajentunut yhdeltä kotisohvalta koko Suomen kattavaksi mobiililaitehuoltoketjuksi sekä uudistettujen puhelimien myyjäksi. Matkan varrella on karttunut paljon muistoja ja kokemuksia, eikä kommelluksilta ole täysin vältytty.

Näitä asioita et varmasti tiennyt vielä meistä

#1 Ensimmäinen vaihdettu näyttö edelleen tallessa

iTapsalla ensimmäinen vaihdettu iPhonen näyttö on edelleen tallella. Ja tietysti kehyksissä!

#2 Yrityksen perustaja, Tapsa, on korjannut kymmeniätuhansia laitteita

Alkuaikoina Tapsa teki pitkää päivää. Jopa 12 tuntia saattoi helposti kulua ruuvaillen. Ruuvari pysyy kuulemma edelleen hyvin kädessä – Tapsan sanojen mukaan tämä taito “on kuin pyörällä ajaisi”.

#3 Välillä on korjailtu muutakin kuin puhelimia ja iPadeja

Muun muassa näitä on myös korjailtu iTapsan toimesta: ompelukone, silitysrauta ja kerran eräälle rouvalle korjattiin vanhan liiton lankapuhelin.

#4 “Hippibussilla” kierrellen ympäri Suomea

Toimitusjohtaja Niklas Koponen kertoi kiertäneen Tapsan kanssa kesällä 2016 ympäri Suomen festareita. Muun muassa Ruisrock, Ilosaari ja Tuska-festivaali olivat kohteena. Volkswagenin ikoninen Kleinbus oli teipattu iTapsan värien mukaisesti pinkiksi. Ilosaaresta oli Koposen mukaan tarkoitus ajaa Tapsan kanssa puoliksi takaisin, mutta kuinkas kävikään…

#5 Tampereen myymälän Tappara-fanit veivät pidemmän korren

Koponen kertoo itse olevansa kova HIFK-fani ja Tampereen myymälän olevan tunnettuja Tappara-faniudesta. Muutama vuosi sitten Koponen kertoo luvanneen pitävänsä puheen iTapsan kesäjuhlilla Tappara-paita päällä, mikäli Tampereen myymälä onnistuu ylittämään myymäläkohtaiset tavoitteensa. Koponen piti sanoistaan kiinni, ja puhe pidettiin – Tappara-paita päällä tietenkin!

#6 Pisin työura iTapsalla kestänyt jopa 6 vuotta

iTapsalla kuusi vuotta työskennellyt puhelinkirurgi muistelee korjanneensa monien julkisuudesta tunnettujen henkilöiden laitteita. Kerran hän sai jopa kutsun kahden tunnetun matkailijan kirjan julkistustilaisuuteen, vaikka laite jäikin tässä tapauksessa huonosta kunnosta johtuen korjaamatta.

#7 Asiakasta on autettu tilanteessa kuin tilanteessa

iTapsaan on aina voinut kääntyä hädän hetkellä! Näin kertoo pitkäaikaisin työntekijä, kun hän muistaa kerran korjanneen Peugeotin vilkkurelettä kolvin kanssa, jotta auto menisi katsastuksesta läpi.

#8 Uuden iPhonen purku ja kokoaminen ei mennytkään ihan niin kuin Strömsössä

iPhone 7 julkaisua odotettiin innokkaasti, ja laite hankittiin heti aamusta iTapsalle laitteen purkua sekä uudelleenkokoamista varten. Toimenpiteestä tehtiin livelähetys Periscopen välityksellä. Mitä katsojat eivät huomanneet lähetyksen aikana oli se, että kokoamisen aikana laitteesta hajosi sormenjälkilukijan kaapeli. Laite oli onneksi iTapsan oma ja opettavainen vahinko meni tuolloin ihan omaan piikkiin.

Liity itapsan Sisäpiiriin ja saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi!
Voit poistua Sisäpiiristä milloin tahansa.Aihesanat:
iTapsa
Blogin kategoriat
Blogin pääsivulle
Myy puhelimesi
Ostamme puhelimesi, ehjänä tai rikkinäisenä.
Myy puhelin
Liity tapsan sisäpiiriin
Saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.Tapsoitamme maailman puhelin kerrallaan
Teemme puhelimista pitkäikäisiä niin ihmisten kuin ympäristön tähden.
Kaikki varaosat vastaavat alkuperäisiä varaosia
Kaikki varaosat vastaavat alkuperäisiä varaosia
Huoltotöille 24 kuukauden takuu (akuille 12kk)
Huoltotöille 24 kuukauden takuu (akuille 12kk)
Huolto onnistuu myös postitse tai noutohuoltona muutamassa päivässä
Huolto onnistuu myös postitse tai noutohuoltona muutamassa päivässä
Huolto myymälässä odottaessasi, ilman ajanvarausta
Huolto myymälässä odottaessasi, ilman ajanvarausta
Katso iTapsan tarina