Tilaus & sopimusehdot

Yleiset sopimusehdot

itapsa.com on iTapsa Services Oy:n (Y-tunnus 2476160-5) omistuksessa oleva markkinapaikka. Seuraavia yleisiä sopimusehtoja sovelletaan ainoastaan itapsan ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa.

itapsa pidättää oikeuden muuttaa alla olevia sopimusehtoja yksipuoleisesti ilman ennakkoilmoitusta. Kauppasuhteisiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka käyvät ilmi itapsa.com sivuilla. Laissa tapahtuvat muutokset astuvat voimaan heti sellaisenaan ellei laissa ole toisin määrätty.

itapsa ei vastaa ylivoimasesta esteestä johtuvista vahingoista. Asiakkaalle ilmoitetaan niin pian kuin mahdollista tällaisen esteen tultua ilmi.

Asiakas

itapsa myy palveluja ja tuotteita kuluttajille ja yrityksille.

Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä. Nämä sopimusehdot eivät ole voimassa siltä osin kuin ne rajoittavat kuluttajan oikeuksia siitä mitä pakottavassa lainsäädännössä on määrätty.

Yritysasiakkaiden ja itapsan välisessä kauppasopimuksessa sovelletaan Suomen kauppalakia ellei näissä sopimusehdoissa tai asiakkaan kanssa ole toisin määrätty.

Asiakas on velvoitettu luovuttamaan tilausta tehdessään täydelliset yhteystietonsa, jotka sisältävät vähintään nimen, osoitteen, toimivan puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen.

Yritysasiakkailta vaadittavat tiedot ovat yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköposti sekä Y-tunnus, postiosoite, puhelinnumero tai -numerot ja tarvittaessa laskutusosoite.

Toimitusaika-arviot on laadittu logistiikkayhtiöiden antamien tietojen perusteella. itapsa tai sen käyttämät toimittajat eivät ole vastuussa vaikutuspiirinsä ulkopuolelta tulevien ennalta arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä. Kauppasopimus astuu voimaan tilauksen kirjauduttua itapsan järjestelmään.

Asiakkaiden tiedot on tallennettu itapsa Services Oy:n asiakasrekisteriin, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen ja hoitoon.

Tuotteet ja hinnasto

Hintaan sisältyy mahdollinen arvonlisävero. Käytetyn elektroniikan myymisessä sovelletaan usein marginaaliveromenettelyä.

Tuotteiden hintojen muuttuessa ennen tilauksen käsittelyä, tilatut tuotteet toimitetaan alkuperäisellä hinnalla. Jos muutoksia tehdään tilaukseen, määräytyy hinta muutoshetken hinnan mukaisesti. Hinnan laskiessa toimitamme tuotteen uudella halvemmalla hinnalla.

Kuluttajalla on kuluttajasuojalain mukainen kaupan peruutusoikeus.

Maksutavat

Maksupalvelutarjoaja

itapsa.com verkkokaupassa voit maksaa Klarna Bank AB:n tarjoaman Klarna Checkout -palvelun kautta seuraavilla maksutavoilla:

 • Verkkopankkimaksu
 • Korttimaksu
 • Klarna -lasku (maksa 14 päivän sisällä)
 • Joustava erämaksu (pilko maksut)

Maksun saajana toimii Klarna Bank AB. Myyjän, eli itapsa Services Oy:n, vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Maksutapoina olevat Klarna Lasku ja Erämaksu ovat Klarna Bank AB:n tarjoamia maksutapoja. Lisätietoa Klarnasta ja Klarnan ehdoista täältä.

Kun valitset maksutavaksi laskun, Klarna maksaa ostohetkellä tilauksen hinnan verkkokaupalle, ja oikeus saatavaan siirtyy Klarnalle. Jos maksu myöhästyy, Klarna veloittaa muistutusmaksun 5,00 € ja viivästyskorkoa korkolain mukaan.

Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään kuluttajan asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Klarna Bank Ab:n Klarna Checkout palvelu yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitustavat

Toimitustavat ilmenevät itapsa.com verkkokaupan sivustolta.

Keskimääräinen tilauksen käsittelyaika on 0-1 työpäivää tilauksen vastaanottamisesta. Kuljetusaika on normaalisti 1-3 työpäivää.

Kuluttajalla on kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus. Yritysasiakkaiden palautukset sovimme tapauskohtaisesti.

Palautusohjeet löytyvät sivuiltamme.

Takuu ja virhevastuu

itapsa hyväksyy myyntiin vain käyttökelpoista käytettyä elektroniikkaa. Laitteet testataan ja huolletaan ennen myyntiin laittamista. Emme ota vastaan lukittuja tai varastettuja puhelimia. Jos lähetät viallisen, kosteusvaurioisen tai lukitun laitteen, veloitamme 29€ käsittely- ja postituskuluja. Puhelin luovutetaan takaisin vain tätä maksua vastaan.

Ostaja on velvollinen tutustamaan kauppa- ja takuuehtoihin ennen tuotteen käyttöönottoa.

Takuu – huoltopalvelut

Myönnämme kahden vuoden takuun varaosillemme ja itse huoltotyölle, poikkeuksena akut, joille myönnämme vuoden takuun. Kulutustavaroissa, kuten kuoret ja suojat, seuraamme valmistajan takuita ja takuuehtoja.

Takuu kattaa valmistus- ja materiaaliviat. Normaali kuluma ei kuulu takuun piiriin, eikä myöskään ulkoisen tekijän aiheuttamat vauriot, kuten onnettomuudet tai tuotteen huolimaton käyttö.

Vesivahingon kärsineelle puhelimelle emme voi antaa takuuta. Älypuhelimet ovat herkkiä kosteudelle, ja tippakin vettä puhelimessa voi pahimmillaan aiheuttaa korroosiota, joka rikkoo puhelimen vähitellen.

IP-luokiteltujen laitteiden huolloissa emme voi taata että laitteen IP-luokitus ja tiiviys säilyy.

itapsa ei vastaa laitteiden talletettujen tietojen katoamisesta tai vioittumisesta ja tietojen varmuuskopiointi on asiakkaan vastuulla. itapsa ei myöskään vastaa mahdollisista elinkeinon harjoittamiselle aiheutuneista tappioista huoltoihin liittyvissä asioissa.

Takuuasioihin liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä liikkeisiimme, soittamalla numeroon 029 0300 160 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@itapsa.com. Muista ilmoittaa millä nimellä on huolto tehty, missä liikkeessä ja minä päivänä, sekä viankuvaus.

Takuuasiat voivat vaatia pidempää tarkistusprosessia, ja itapsalla on oikeus ottaa varaosa tarkistukseen joka voi viedä pidemmän aikaa kuin perushuolto. Tämän takia nopeuslupauksemme eivät koske takuuhuoltoja.

Tehdyillä huolloilla ei ole palautusoikeutta. Lunastamattoman ennakkoon ostetun huolloin voi perua 30pv sisällä ostosta.

Takuu – käytetyt puhelimet

itapsalla myytävien puhelinten IP-luokitukset

Käytettyjen puhelimien IP-luokitus ja veden- ja pölynkestävyys heikkenee ja kuluu normaalissa käytössä. itapsalla myytävät puhelimet ovat käytettyjä sekä huollettuja, emmekä voi taata että laitteen IP-luokituksen tuoma tiiviys säilyy. Takuumme ei kata kosteusvaurioita puhelimissa. Emme suosittele laitteen altistamista kosteudelle tämän takia, koska vesi ja sähkö eivät sovi kovin hyvin yhteen.

Myönnämme 12 kk (laajennettavissa 24 kk asti) takuun myydyille käytetyille iPhoneille.  Akuille myönnämme 12 kk takuun.

Mukana tuleville tarvikkeille myönnämme kolmen (3) kuukauden takuun, ellei erikseen tuotetiedoissa mainita pidemmästä takuusta.. Kulutustavaroissa, kuten kuoret ja suojakalvot, ei ole takuuta.

Takuu kattaa valmistus- ja materiaaliviat. Normaali kuluma ei kuulu takuun piiriin, eikä myöskään ulkoisen tekijän aiheuttamat vauriot, kuten onnettomuudet, tuotteen huolimaton käyttö tai kosteusvauriot.

Tuotteen asiaankuuluva suojaus ja paketointi on lähettäjän vastuulla. Mikäli tuote vahingoittuu huolimattoman paketoinnin vuoksi, niin tämä ei kuulu takuun piiriin.

Ohjelmistoviat eivät kuulu itapsan takuun piiriin.

Seuraavat asiat tulee huomioida takuusta :

 • Näytön ja rungon fyysinen ja mekaaninen vaurio ei kuulu itapsan takuun piiriin.
 • Ohjelmistoviat eivät kuulu itapsan takuun piiriin
 • Puhelimen käyttöjärjestelmän puhdistaminen haittaohjelmista tai muusta kuormittavasta tekijästä ei kuulu itapsan takuun piiriin
 • Laitteen omatoiminen korjaus mitätöi takuun.
 • Latausjohdon, seinäosan tai muiden tarvikkeiden mekaaninen vaurio ei kuulu itapsan takuun piiriin
 • Laitteen ja tarvikkeiden vaurioituminen postin kuljetuksessa lähettäjän huolimattomuuden takia ei kuulu itapsan takuun piiriin. Laitteet kannattaa pakata mahdollisimman huolellisesti.
 • Laitteen tiedot ja tiedostot ovat asiakkaan omalla vastuulla. itapsa ei vastaa hävinneistä tai saavuttamattomissa olevista tiedoista laitteissa.

Virhetilanteet

Virheilmoitus tulee tehdä asiakkaan puolelta mahdollisimman nopeasti kun asiakas on havainnut virheen ja se tehdään sähköpostitse osoitteeseen phones@itapsa.com. Virheelliseksi osoitettu tuote tulee viipymättä lähettää postin kautta tai mahdollisesti myös toimittaa itse virheilmoituksen sekä ohjeistuksen vastaanottamisen jälkeen seuraavaan osoitteeseen:

itapsa Services Oy

Taivaltie 10

01610 Vantaa

Asiakas vastaa tiedostojen varmuuskopioinnista ennen tuotteen toimittamista huollettavaksi. Lähetettävä tuote tulee pakata kuten se on pakattu saapuessaan. Mikäli laite toimitetaan ja palautetaan niin että se on merkitty särkyväksi, eli tuotteen käsittely vaatii erillistä toimenpidettä, on Asiakas velvollinen maksamaan aiheutetut tomituskustannukset. Asiakas on itse velvollinen tiedostojen varmuuskopioinnista ennen kuin tuote on lähetetty iTapsa Services Oy:n huoltoon.

Seuraavat asiat tulee liittää mukaan takuun alaiseen palautukseen:

Sähköpostiin lähetetty tilausvahvistus tai kuitti

Yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköpostiosoite, josta tavoittaa huollon aikana)

Vikaselostus

Kuitin tai tilausvahvistuksen numero

itapsa Services Oy ei vastaa laitteiden talletettujen tietojen katoamisesta tai vioittumisesta ja tietojen varmuuskopiointi on asiakkaan vastuulla. itapsa ei myöskään vastaa mahdollisista elinkeinon harjoittamiselle aiheutuneista tappioista huoltoihin liittyvissä asioissa.

Mikäli laitteessa on voimassa valmistajan myöntämä takuu. Määräytyy takuuehdot valmistajan mukaan.

Takuuasioihin liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä liikkeisiimme, soittamalla numeroon 029 0300 305 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen phones@itapsa.com.

Takuuasiat voivat vaatia pidempää tarkistusprosessia, ja itapsalla on oikeus ottaa laite tarkistukseen, joka voi viedä pidemmän aikaa kuin perushuolto. Tämän takia nopeuslupauksemme eivät koske takuuhuoltoja.

Huoltoprosessi

Havaittu takuunalainen vika korjataan suoraan itapsa Services Oy:n eri liikkeissä korjauksen ollessa mahdollista. Jos vika osoittautuu kannattamattomaksi korjata, korvataan kyseinen takuunalainen laite vastaavanlaisella mallilla. Yleisimmät varaosilla korjattavissa olevat viat korjaamme nopeasti liikkeissämme, monesti jopa tunnissa. Postitse lähetetyt takuukorjaukset huolletaan ja käsitellään samana päivänä kuin se on vastaanotettu ja normaali toimitusaika näille on noin 1-3 arkipäivää.

Mahdollisissa virhetilanteissa on asiakkaan tehtävä virheilmoitus mahdollisimman nopeasti virheen havaitsemisesta. Virheilmoitukset voi laittaa sähköpostitse phones@itapsa.com, soittamalla numeroon 029 0300 305 tai käymällä lähimmässä liikkeessä paikan päällä.

Asiakasta ohjeistetaan palautusprosessissa virhetilanteen sattuessa.

Tietojen varmuuskopiointi on asiakkaan vastuulla ennen laitteen toimittamista huoltoon.

Palautuksen mukana on oltava seuraavat tiedot: Kuitti tai sähköpostitse saatu tilausvahvistus, yhteystiedot sekä vikakuvaus.

Yrityskaupassa vastuun jakautuminen

Tuotteet ja palvelut myydään sellaisena kuin ne ovat. itapsa ei ole vastuussa tuotteiden tai palveluiden virheestä ja/tai käytöstä aiheutuneista välillisistä tai välittömistä kuluista, eikä tulonmenetyksestä.

itapsan korvausvastuu rajoittuu aina näiden sopimusehtojen sisältöön ja enintään määrältään kauppahinnan palauttamiseen. Tuotevirhevastuu rajoittuu mahdolliseen kauppahinnan palauttamiseen käyttöhyödyllä vähennettynä.

itapsa ei vastaa laitteiden talletettujen tietojen katoamisesta tai vioittumisesta ja tietojen varmuuskopiointi on asiakkaan vastuulla. itapsa ei myöskään vastaa mahdollisista elinkeinon harjoittamiselle aiheutuneista tappioista huoltoihin liittyvissä asioissa.

Myy puhelimesi
Ostamme puhelimesi, ehjänä tai rikkinäisenä.
Myy puhelin
Liity tapsan kaveripiiriin
Saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.  Tapsoitamme maailman puhelin kerrallaan
  Teemme puhelimista pitkäikäisiä niin ihmisten kuin ympäristön tähden.
  Kaikki varaosat vastaavat alkuperäisiä varaosia
  Kaikki varaosat vastaavat alkuperäisiä varaosia
  Huoltotöille 24 kuukauden takuu (akuille 12kk)
  Huoltotöille 24 kuukauden takuu (akuille 12kk)
  Huolto onnistuu myös postitse muutamassa päivässä
  Huolto onnistuu myös postitse muutamassa päivässä
  Huolto myymälässä odottaessasi, ilman ajanvarausta
  Huolto myymälässä odottaessasi, ilman ajanvarausta
  Katso iTapsan tarina