Ifin asiakkaille

Hyödynnä vakuutuksesi: iTapsa on Ifin hyväksymä huolto- ja yhteistyökumppani

Vaikka puhelimestasi särkyisi näyttö, akku tai joku muu laitteen osa temppuilisi, on laite usein korjattavissa. Me itapsalla korjaamme yleisimmät laitteiden viat alle tunnissa, usein nopeamminkin.

Korvauksia huoltokustannuksista voit hakea oman vakuutusyhtiösi kautta. Ifin asiakkaana saat itapsalta If Apu -etuja, kuten panssarilasin maksutta matkapuhelimen korjauksen yhteydessä.

Ifin asiakas – toimi näin, kun laitteesi tai sen näyttö on rikkoutunut:

 1. Ota yhteyttä lähimpään itapsa-liikkeeseen. Mikäli epäilet, että laitteessa on puhelimen oman takuun piiriin kuuluva vika, ole yhteydessä laitteen myyjään. Jos et tiedä onko laite korjattavissa, itapsan asiantuntijat auttavat sinua numerossa 09 315 24250 (ma–pe 9–20 ja la 11–17).
 2. Suorakorvaus on mahdollista tekemällä vahinkoilmoituksen If:ille puhelimitse numeroon 010 191919. If:in asiakaspalvelu opastaa sinua kuinka edetä. Suorakorvaustapauksissa maksat itapsalle vain mahdollisen omavastuun. Suorakorvauksen alaisia huoltoja voit myös lähettää postitse.
 3. Jos laite jo mahdollisesti korjattu, mene Ifin sivuille ja tee vahinkoilmoitus Omilla sivuilla. Huomaathan, että laitteen ikä ja vakuutuksesi omavastuu vaikuttavat korvauksen määrään. Vahingon pitää olla omavastuuta suurempi, jotta voit saada korvausta. Yleisin omavastuu on 150 euroa.
 4. Kun vakuutusyhtiö on käsitellyt vahinkoilmoituksesi, saat korvauspäätöksen Omille sivuillesi.

Lisää ohjeita vahinkoilmoituksen täyttämiseen löydät Ifin sivuilta. Lue lisää Ifin kotivakuutuksesta.

Muiden vakuutusyhtiöiden asiakkaat

Kun saat korjatun laitteesi takaisin, maksat huoltohinnan kokonaisuudessaan meille. Mikäli koti- tai matkavakuutuksesi korvaa kannettavat laitteesi, voit tehdä vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiöllesi ja ilmoittaa korjauksen kokonaiskustannuksen.

Liitä hakemukseen meiltä saamasi kuitti tai korjausarvio. Useimmille vakuutusyhtiölle riittää pelkkä hinta, mutta vastuullasi on säilyttää kuitti, mikäli vakuutusyhtiö sitä tarvitsee.

Jos kuittisi on hävinnyt, voit tilata meiltä kuittikopion sähköpostiisi. Kuittimme kelpaavat kaikille vakuutusyhtiöille.

Myy puhelimesi
Ostamme puhelimesi, ehjänä tai rikkinäisenä.
Myy puhelin
Liity tapsan kaveripiiriin
Saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.  Tapsoitamme maailman puhelin kerrallaan
  Teemme puhelimista pitkäikäisiä niin ihmisten kuin ympäristön tähden.
  Kaikki varaosat vastaavat alkuperäisiä varaosia
  Kaikki varaosat vastaavat alkuperäisiä varaosia
  Huoltotöille 24 kuukauden takuu (akuille 12kk)
  Huoltotöille 24 kuukauden takuu (akuille 12kk)
  Huolto onnistuu myös postitse muutamassa päivässä
  Huolto onnistuu myös postitse muutamassa päivässä
  Huolto myymälässä odottaessasi, ilman ajanvarausta
  Huolto myymälässä odottaessasi, ilman ajanvarausta
  Katso iTapsan tarina