Takuuehdot

Takuuehdot

Takuuehdot – huoltopalvelut

Myönnämme kahden vuoden takuun varaosillemme ja itse huoltotyölle, poikkeuksena akut ja emolevykorjaukset, joille myönnämme vuoden takuun. Kulutustavaroissa, kuten kuoret ja suojat, seuraamme valmistajan takuita ja takuuehtoja.

Takuu kattaa valmistus- ja materiaaliviat. Normaali kuluma ei kuulu takuun piiriin, eikä myöskään ulkoisen tekijän aiheuttamat vauriot, kuten onnettomuudet tai tuotteen huolimaton käyttö.

Vesivahingon kärsineelle puhelimelle emme voi antaa takuuta. Älypuhelimet ovat herkkiä kosteudelle, ja tippakin vettä puhelimessa voi pahimmillaan aiheuttaa korroosiota, joka rikkoo puhelimen vähitellen.

IP-luokiteltujen laitteiden huolloissa emme voi taata että laitteen IP-luokitus ja tiiviys säilyy.

itapsa ei vastaa laitteiden talletettujen tietojen katoamisesta tai vioittumisesta ja tietojen varmuuskopiointi on asiakkaan vastuulla. itapsa ei myöskään vastaa mahdollisista elinkeinon harjoittamiselle aiheutuneista tappioista huoltoihin liittyvissä asioissa.

Jos laite ei käynnisty tai sitä ei pysty testaamaan ennen huoltoa, itapsa ei vastaa laitteen piilevistä vioista, jotka selviävät vasta huollon jälkeen kun laitteen saa testattua normaalisti.

iPhonen perushuolloissa (mm. näytön vaihto / akun vaihto) emme myönnä takuuta huollolle mikäli laitteessa on takalasi tai runko rikki, ja runkoa / takalasia ei korjata samalla.

Takuuasioihin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä liikkeisiimme, soittamalla numeroon 09 315 24250 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@itapsa.com. Muista ilmoittaa millä nimellä on huolto tehty, missä liikkeessä ja minä päivänä, sekä viankuvaus.

Takuuasiat voivat vaatia pidempää tarkistusprosessia, ja itapsalla on oikeus ottaa varaosa tarkistukseen, joka voi viedä pidemmän aikaa kuin ns. perushuolto. Tämän takia nopeuslupauksemme eivät koske takuuhuoltoja.

Tehdyillä huolloilla ei ole palautusoikeutta. Lunastamattoman ennakkoon ostetun huollon voi perua 30pv sisällä ostosta.

Seuraavat asiat tulee huomioida itapsalla huollettujen laitteiden takuusta :

 • Fyysinen ja mekaaninen vaurio ei kuulu itapsan takuun piiriin.
 • Ohjelmistoviat eivät kuulu itapsan takuun piiriin.
 • Laitteen omatoiminen avaaminen tai korjaaminen mitätöi takuun.
 • Laitteen avaaminen tai korjaaminen muussa huoltoliikkeessä mitätöi takuun.
 • Latausjohdon, seinäosan tai muiden tarvikkeiden mekaaninen vaurio ei kuulu itapsan tai valmistajan takuun piiriin.
 • Laitteen ja tarvikkeiden vaurioituminen postin kuljetuksessa lähettäjän huolimattomuuden takia ei kuulu itapsan takuun piiriin. Laitteet tulee pakata huolellisesti.
 • Laitteen tiedot ja tiedostot ovat asiakkaan omalla vastuulla. itapsa ei vastaa hävinneistä tai saavuttamattomissa olevista tiedoista laitteissa.
 • Takuun voimassaoloalue on Suomi.
 • Jos laitteessa ei ole takuuehtojen mukainen vika ja laitetta ei huolleta hinnastomme mukaan, perimme 29,90€ diagnosointimaksun.
 • Korvaavan laitteen takuu on 3kk luovutuspäivästä ja sitä koskevat samat itapsan takuuehdot. Poislukien mikäli alkuperäinen laite on valmistajantakuun piirissä, on korvaavan laitteen takuu alkuperäisen ostokuitin mukainen ja täyttää laitevalmistajan takuuehdot.

Takuuehdot – Käytetyt puhelimet

itapsalla myytävien puhelinten IP-luokitukset

Käytettyjen puhelimien IP-luokitus ja veden- ja pölynkestävyys heikkenee ja kuluu normaalissa käytössä. itapsalla myytävät puhelimet ovat käytettyjä sekä huollettuja, emmekä voi taata että laitteen IP-luokituksen tuoma tiiviys säilyy. Takuumme ei kata kosteusvaurioita puhelimissa. Emme suosittele laitteen altistamista kosteudelle tämän takia, koska vesi ja sähkö eivät sovi kovin hyvin yhteen.

Myönnämme 12 kk (laajennettavissa 24 kk asti) takuun myymillemme käytetyille iPhoneille. Akuille myönnämme 12 kk takuun.

Mukana tuleville tarvikkeille myönnämme 12kk takuun. Kulutustavaroissa, kuten kuoret ja suojakalvot, ei ole takuuta.

Takuu kattaa valmistus- ja materiaaliviat. Normaali kuluma ei kuulu takuun piiriin, eikä myöskään ulkoisen tekijän aiheuttamat vauriot, kuten onnettomuudet, tuotteen huolimaton käyttö tai kosteusvauriot.

IP-luokitelluissa laitteissa on myös normaalia kulumaa laitteen tiivisteen kuluminen. Laitteen käyttö märissä olosuhteissa on käyttäjän vastuulla ja tästä aiheutunut kosteusvaurio ei kuulu takuun piiriin.

Tuotteen asiaankuuluva suojaus ja paketointi on lähettäjän vastuulla. Mikäli tuote vahingoittuu huolimattoman paketoinnin vuoksi, tämä ei kuulu takuun piiriin.

Ohjelmistoviat eivät kuulu itapsan takuun piiriin.

Seuraavat asiat tulee huomioida itapsalla myytävien käytettyjen puhelinten takuusta :

 • Näytön ja rungon fyysinen ja mekaaninen vaurio ei kuulu itapsan takuun piiriin.
 • Ohjelmistoviat eivät kuulu itapsan takuun piiriin.
 • Puhelimen käyttöjärjestelmän puhdistaminen haittaohjelmista tai muusta kuormittavasta tekijästä ei kuulu itapsan takuun piiriin.
 • Laitteen omatoiminen avaaminen tai korjaaminen mitätöi takuun.
 • Laitteen avaaminen tai korjaaminen muussa huoltoliikkeessä mitätöi takuun.
 • Latausjohdon, seinäosan tai muiden tarvikkeiden mekaaninen vaurio ei kuulu itapsan takuun piiriin.
 • Laitteen ja tarvikkeiden vaurioituminen postin kuljetuksessa lähettäjän huolimattomuuden takia ei kuulu itapsan takuun piiriin. Laitteet kannattaa pakata mahdollisimman huolellisesti.
 • Laitteen tiedot ja tiedostot ovat asiakkaan omalla vastuulla. itapsa ei vastaa hävinneistä tai saavuttamattomissa olevista tiedoista laitteissa.
 • Takuun voimassaoloalue on Suomi.
 • Jos laitteessa ei ole takuuehtojen mukainen vika ja laitetta ei huolleta hinnastomme mukaan, perimme 29,90€ diagnosointimaksun.

 

Takuuehdot- Tietokonehuollot

iTapsan tietokonehuolloilla on kuuden (6) kuukauden takuu iTapsan suoritamille huoltotöille ja iTapsan myymille tietokoneen varaosille.

 • Takuu ei ole voimassa, mikäli laite on kytketty maadoittamattomaan pistorasiaan.
 • Virtalähteen johtojen katkaisu ja muunlainen vastaava muokkaus evää takuun.
 • Takuu raukeaa, mikäli tuote vaurioituu postissa lähettäjän huolimattomuuden vuoksi. Paketin tulee olla ehjä ja riittävästi pehmustettu.
 • Takuu raukeaa, mikäli tuotteen voidaan katsoa vahingoittuneet virheellisen käytön seurauksena (esim. jos prosessorin ydin vaurioituu tuulettimen asennuksessa tai prosessoria/muistia ylikellotetaan tai emolevy rikkoutuu epäonnistuneen BIOS-päivityksen seurauksena).
 • Virtalähteiden tai muiden sinetöityjen tuotteiden takuu raukeaa, mikäli sinetti on rikki.
 • Ohjelmistoilla on ainoastaan käyttöönottotakuu. Tämä koskee myös meillä asennettuja käyttöjärjestelmiä.
 • Takuu ei korvaa fyysisesti vaurioituneita komponentteja tai laitteita.
 • Takuu ei korvaa tuotteita, joiden vikaantuminen on aiheutunut jostain ulkopuolisesta tekijästä (esim. virtapiikistä aiheutuneesta palamisesta).
 • Takuu ei ole voimassa, mikäli tuotteen kanssa käytetään vääriä tai yhteensopimattomia komponentteja.
 • Komponenttien takuu ei ole voimassa, mikäli käytetään nestejäähdytystä.
 • Näytönohjaimien ja emolevyjen takuu raukeaa, mikäli vakiojäähdyttimet on irroitettu/vaihdettu.
 • Takuu ei korvaa välillisiä vahinkoja, jotka ovat aiheutuneet tuotteen rikkoutumisesta (Kuluttajasuoja, Luku 5 20 §). Esimerkiksi kiintolevyn rikkoutuessa olemme vastuussa ainoastaan itse kiintolevyn takuuvaihdosta, emme mahdollisesti tuhoutuneista tiedostoista. Mikäli kiintolevyn sisältö on vielä ainakin osittain luettavissa, tiedostot voidaan siirtää uudelle kiintolevylle erillisestä maksusta. Kysy lisätietoja huollostamme.
 • Takuu ei kata yhteensopivuusongelmia.
 • Takuu ei kata ongelmia, jotka ovat aiheutuneet kohtuuttoman suuresta pölymäärästä, joka on esimerkiksi estänyt tietokoneen jäähdytysmekanismien toiminnan. Takuu ei sisällä myöskään koneen puhdistamista pölystä.
 • Jos laitteessa ei ole takuuehtojen mukainen vika ja laitetta ei huolleta hinnastomme mukaan, perimme 49,90€ diagnosointimaksun, joka sisältää kirjallisen kustannusarvion.

Virhetilanteet

Virheilmoitus tulee tehdä asiakkaan puolelta mahdollisimman nopeasti, kun asiakas on havainnut virheen ja ilmoitus tehdään kirjallisesti sähköpostitse osoitteeseen phones@itapsa.com. Virheelliseksi osoitettu tuote tulee viipymättä lähettää Postin kautta tai mahdollisesti myös toimittaa itse virheilmoituksen sekä ohjeistuksen vastaanottamisen jälkeen seuraavaan osoitteeseen:

iTapsa Services Oy

Kiviaidankatu 2

00210 Helsinki

Asiakas vastaa tiedostojen varmuuskopioinnista ennen tuotteen toimittamista huollettavaksi. Lähetettävä tuote tulee pakata kuten se on pakattu saapuessaan. Mikäli laite toimitetaan ja palautetaan niin että se on merkitty särkyväksi, eli tuotteen käsittely vaatii erillistä toimenpidettä, on Asiakas velvollinen maksamaan aiheutetut toimituskustannukset. Asiakas on itse velvollinen tiedostojen varmuuskopioinnista ennen kuin tuote on lähetetty iTapsa Services Oy:n huoltoon.

Seuraavat asiat tulee liittää mukaan takuun alaiseen palautukseen:

Sähköpostiin lähetetty tilausvahvistus tai kuitti
Yhteystiedot
Vikaselostus
Laitteen kaikki muut oheislaitteet jotka tulivat alkuperäispakkauksen mukana.

iTapsa Services Oy ei vastaa laitteiden talletettujen tietojen katoamisesta tai vioittumisesta ja tietojen varmuuskopiointi on asiakkaan vastuulla. itapsa ei myöskään vastaa mahdollisista elinkeinon harjoittamiselle aiheutuneista tappioista huoltoihin liittyvissä asioissa.

Mikäli laitteessa on voimassa valmistajan myöntämä takuu, määräytyy takuuehdot valmistajan mukaan.

Takuuasioihin liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä liikkeisiimme, soittamalla numeroon 09 315 24250 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@itapsa.com.

Takuuasiat voivat vaatia pidempää tarkistusprosessia, ja itapsalla on oikeus ottaa laite tarkistukseen, joka voi viedä pidemmän aikaa kuin perushuolto. Tämän takia nopeuslupauksemme eivät koske takuuhuoltoja.

Myy puhelimesi
Ostamme puhelimesi, ehjänä tai rikkinäisenä.
Myy puhelin
Liity tapsan kaveripiiriin
Saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.  Tapsoitamme maailman puhelin kerrallaan
  Teemme puhelimista pitkäikäisiä niin ihmisten kuin ympäristön tähden.
  Kaikki varaosat vastaavat alkuperäisiä varaosia
  Kaikki varaosat vastaavat alkuperäisiä varaosia
  Huoltotöille 24 kuukauden takuu (akuille 12kk)
  Huoltotöille 24 kuukauden takuu (akuille 12kk)
  Huolto onnistuu myös postitse muutamassa päivässä
  Huolto onnistuu myös postitse muutamassa päivässä
  Huolto myymälässä odottaessasi, ilman ajanvarausta
  Huolto myymälässä odottaessasi, ilman ajanvarausta
  Katso iTapsan tarina