Blogi > Korvaako kotivakuutus puhelimen?

Korvaako kotivakuutus puhelimen?

Yleensä kotivakuutus korvaa odottamattomasti ja äkillisesti vahingoittuneen puhelimesi vakuutuksen laajuudesta riippuen. Laitteen ikä ja kotivakuutuksen omavastuu vaikuttavat korvauksen suuruuteen. Yleisin omavastuu on 150 euroa.

iTapsa on vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike. Vaikka puhelimesi näyttö särkyisi tai jokin muu sen osa ei toimisi kunnolla, laite voidaan yleensä korjata. Korjaamme yleisimmät laitteiden viat alle tunnissa, usein vielä tätäkin ripeämmin. Annamme ennen huoltoa arvion kannattaako puhelin korjata eli mikäli et ole varma, tuo puhelin liikkeeseemme arvioitavaksi.

Usein kotivakuutus kattaa kaikki puhelimen fyysisesti näkyvät vauriot, kun taas esimerkiksi ohjelmistoihin liittyvissä ongelmissa on hyvä olla yhteydessä ensisijaisesti laitteen valmistajaan.

Voit hakea korvauksia huoltokustannuksista oman vakuutusyhtiösi kautta. Ifin asiakkaana saat iTapsalta etuja, kuten panssarilasin maksutta matkapuhelimen korjauksen yhteydessä.

Kattaako matkavakuutus rikkoutuneen puhelimen?

Yleensä matkavakuutus kattaa matkalla vaurioituneen puhelimen. Usein matkatavaran vahinkoja korvattaessa huomioidaan laitteen ikä korvaussummaa vähentävänä tekijänä, joka lasketaan kokonaisissa kalenterivuosissa laitteen käyttöönotosta lähtien. Korvauksessa huomioidaan myös vakuutukseen määritelty vakuutusmäärä ja omavastuu, joka voi vakuutusyhtiöstä ja sopimuksesta riippuen olla jopa nolla euroa.

Näin haet korvauksia vakuutusyhtiöltä

Kun laitteesi on korjattu ja palautettu sinulle, maksat aluksi huollon hinnan meille. Jos koti- tai matkavakuutuksesi kattaa kannettavat laitteesi, voit tehdä vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiöllesi ja ilmoittaa korjauksen kokonaiskustannuksen.

Liitä ilmoitukseen huollosta saamasi kuitti tai korjausarvio. Useimmat vakuutusyhtiöt tarvitsevat vain hinnan, mutta on sinun vastuullasi säilyttää kuitti, jos vakuutusyhtiö sitä pyytää. Jos olet menettänyt kuitin, voit tilata meiltä kopion sähköpostiisi. Kuittimme hyväksytään kaikissa vakuutusyhtiöissä.

Liity itapsan Kaveripiiriin ja saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi!
Voit poistua Kaveripiiristä milloin tahansa.  Liity tapsan kaveripiiriin
  Saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.   Tapsoitamme maailman puhelin kerrallaan
   Teemme puhelimista pitkäikäisiä niin ihmisten kuin ympäristön tähden.
   Kaikki varaosat vastaavat alkuperäisiä varaosia
   Kaikki varaosat vastaavat alkuperäisiä varaosia
   Huoltotöille 24 kuukauden takuu (akuille 12kk)
   Huoltotöille 24 kuukauden takuu (akuille 12kk)
   Huolto onnistuu myös postitse muutamassa päivässä
   Huolto onnistuu myös postitse muutamassa päivässä
   Huolto myymälässä odottaessasi, ilman ajanvarausta
   Huolto myymälässä odottaessasi, ilman ajanvarausta
   Katso iTapsan tarina