Blogi > Miksi suojakalvo on parempi valinta kuin panssarilasi?

Miksi suojakalvo on parempi valinta kuin panssarilasi?

Toinen toistaan suuremmat näytöt ovat olleet pitkään trendinä uusissa puhelinmalleissa. Tämä tekeekin kännykän käytöstä monella tapaa helpompaa ja mukavampaa, sillä monet aiemmin tietokoneella tehtävät arkiset asiat ovat siirtyneet lähes kokonaan mobiiliin.

Näyttöjen kasvaessa, myös niiden rikkoutuminen yleistyy. Näyttö onkin yksi puhelimen herkimmistä osista ja kolhut kohdistuvat usein juurikin näyttöön.

Erilaisia suojia puhelimille ja niiden näytöille löytyy paljon, mutta mikä niistä kaikista vaihtoehdoista on paras juuri sinun puhelimellesi? Katso videomme, jossa testaamme erilaisia suojia vasaran kanssa! Me iTapsalla emme tietenkään suosittele suojien testaamista vasaralla. Videolla näin kuitenkin tehdään havaintojen korostamiseksi. Pidetään siis vasarat visusti kaukana puhelimen näytöistä!

Näytönsuojasta on moneksi

Näytönsuoja, suojakalvo, panssarilasi ovat monille tuttuja käsitteitä, mutta ovatko ne kaikki yhtä ja samaa tarkoittavia vai kenties aivan eri tuotteita? Avataanpa asiaa hieman!

Näytönsuoja voi olla mikä tahansa näyttöä suojaava tuote, esimerkiksi kalvo tai suojalasi. Suojalasi, jota kutsutaan lisäksi panssarilasiksi, on nimensä mukaisesti lasinen suoja puhelimen näytölle. Panssarilasi on yleensä valmistettu karkaistusta lasista, jonka ansiosta se kestää koviakin iskuja.

Suojakalvo on kalvo, joka suojaa näyttöä naarmuilta sekä kolhuilta. Suojakalvoa voidaan kutsua myös panssarikalvoksi. Erilaisten näytönsuojakalvojen välillä on paljon eroja esimerkiksi kalvon paksuudessa sekä joustavuudessa.

Valitse panssarilasin sijaan suojakalvo

Useasti ensimmäinen ajatus näytönsuojasta on, että panssarilasi on kestävämpi kuin suojakalvo. Tämä on tietenkin ihan luonnollista, sillä onhan suojalasi paksumpi ja järeämpi väline suojaamaan näyttöä kuin pelkkä kalvo.

Monet saattavat kuitenkin yllättyä siitä, että suojakalvo on parempi vaihtoehto kuin järeämpi suojalasi. Panssarilasi on nimensä mukaisesti erittäin kestävä, mutta ei suinkaan puhelimen alkuperäistä näyttöä kestävämpi.

Panssarilasi jakaa iskua laajemmalle alueelle, mutta jos puhelin ottaa osumaa oikeassa kulmassa, saattaa näyttö hajota suojalasin alla panssarilasista huolimatta. Panssarilasin reunat ovat erityisen herkkiä kolhuille, jolloin lasi alkaa hajoamaan reunoilta.

Suojakalvon etu on sen joustavuus! Suojakalvoista on kehitetty entistä ohuempia, joten niiden olemassaoloa puhelimen pinnalla ei aina edes huomaa. Ohut kalvo ei myöskään vaikuta kosketusnäyttöjen käyttöön.

Ennen suojakalvot suojasivat lähinnä naarmuilta ja lialta, mutta tämän päivän suojakalvo ottaa vastaan myös iskuja. Esimerkiksi Kaarna-suojakalvo suojaa puhelimesi näyttöä reippaasti monia kilpailijoitaan paremmin. Katso video ylempää!

Kaarna-suojakalvo on Hydrogel-suojakalvo, joka on valmistettu TPU-muovista, ja se voidaan tehdä mihin tahansa puhelimeen sopivaksi Kaarna-laitteen ansiosta.

Joustavan materiaalinsa ansiosta Hydrogel-suojakalvo ei halkeile tai rikkoudu kuten perinteinen panssarikalvo. Kalvossa on lisäksi itseään korjaava ominaisuus, jonka ansiosta pienet naarmut ja nirhaumat häivyttyvät pois jopa vuorokaudessa.

Suojakalvo on helppo poistaa ja vaihtaa uuteen tarpeen vaatiessa. Vaikka näytönsuojakalvo liimautuu kiinni puhelimesi näyttöön, ei se jätä pintaa tahmaiseksi. Suojakalvo on useimmiten suojalasia edullisempi vaihtoehto ja samalla pitkäikäisempi suoja.

iTapsalta voit tilata Kaarna Hydrogel -suojakalvon valmiiksi verkkokaupasta ja me asennamme sen puhelimeesi myymälässämme.
Jos olet aikeissa ostaa uudistetun puhelimen, voit ostaa matkaan mukaan Care- tai Extra-lisätarvikepaketin ja saat monien hyödyllisten lisätarvikkeiden lisäksi halutessasi myös suojakalvon.

 

Liity itapsan Kaveripiiriin ja saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi!
Voit poistua Kaveripiiristä milloin tahansa.  Aihesanat:
  Blogin kategoriat
  Blogin pääsivulle
  Myy puhelimesi
  Ostamme puhelimesi, ehjänä tai rikkinäisenä.
  Myy puhelin
  Liity tapsan kaveripiiriin
  Saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.   Tapsoitamme maailman puhelin kerrallaan
   Teemme puhelimista pitkäikäisiä niin ihmisten kuin ympäristön tähden.
   Kaikki varaosat vastaavat alkuperäisiä varaosia
   Kaikki varaosat vastaavat alkuperäisiä varaosia
   Huoltotöille 24 kuukauden takuu (akuille 12kk)
   Huoltotöille 24 kuukauden takuu (akuille 12kk)
   Huolto onnistuu myös postitse muutamassa päivässä
   Huolto onnistuu myös postitse muutamassa päivässä
   Huolto myymälässä odottaessasi, ilman ajanvarausta
   Huolto myymälässä odottaessasi, ilman ajanvarausta
   Katso iTapsan tarina