Puhelimen akun vaihto

Puhelimen akun vaihto vuoden takuulla

Eikö puhelin ei lataudu tai loppuuko puhelimestasi akku aina turhan nopsaan? Tyypillisesti akun kapasiteetti alkaa heiketä asiakkaidemme kokemusten mukaan jo vuoden normaalin käytön jälkeen. Akun vaihdattamalla puhelinta on taas mukava käyttää, ja uuden puhelimen hankinnan voit jättää suosiolla myöhemmäksi, mikä on myös ympäristöystävällistä. Laadun merkiksi saat huollolle vuoden takuun: mikäli vika uusiutuu virheellisestä osasta tai huollosta johtuen, korjaamme puhelimesi kuntoon veloituksetta. Huollolle annettava takuu kattaa kaikki huoltomme poislukien kosteusvauriot ja mekaaniset vauriot (=esimerkiksi puhelimen putoamisesta johtuvat rikkoontumiset).

Osta etukäteen puhelimen akun vaihto

Puhelimen akun vaihto on myös tilattavissa ennakkoon verkossa. Ennakkoon ostettu huolto on kaksi vuotta voimassa ostopäivästä. Ostettuasi huollon ennakkoon saat kuitin sähköpostiisi jota vastaan pystyt käyttämään edun kaikissa meidän myymälöissämme.

Huolto laadukkailla varaosilla

Puhelimen akun vaihto onnistuu meillä edullisesti ja kätevästi odottaessa. Korjaamme laitteesi testatuilla, alkuperäistä vastaavilla varaosilla. Näin varmistut huollon korkeasta laadusta. Käyttämämme varaosat ovat markkinoiden laadukkaimpia alkuperäisiä vastaavia osia. iTapsalla vaihdettujen uusien akkujen takuu on yksi vuosi. Meillä vaihdatat vanhan, kuluneen akkusi tuliterään edullisesti ja nopeasti. Vaihdettu akku kestää samaan tapaan kuin uuden laitteen akku.

Valitse alla olevista malleista haluamasi puhelinhuolto:

Testauta puhelimesi akun kunto maksutta missä tahansa liikkeessä!

Jos akun kunto mietityttää, voit tuoda puhelimesi mihin tahansa liikkeeseen ilmaiseen akun testaukseen (koskee iPhone-akkuja). Pikatesti kertoo, kuinka paljon akkusi vielä varastoi virtaa täyden akun luovuttamaan kapasiteettiin verrattuna.

Mikäli testi kertoo karuja lukemia, suosittelemme uuden akun vaihdattamista. Näin saat puhelimellesi vielä rutkasi lisää elinaikaa muutamilla kympeillä. Akun vaihdamme odottaessasi, ilman ajanvarausta.

 

Myy puhelimesi
Ostamme puhelimesi, ehjänä tai rikkinäisenä.
Myy puhelin
Liity tapsan sisäpiiriin
Saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.Tapsoitamme maailman puhelin kerrallaan
Teemme puhelimista pitkäikäisiä niin ihmisten kuin ympäristön tähden.
Kaikki varaosat vastaavat alkuperäisiä varaosia
Kaikki varaosat vastaavat alkuperäisiä varaosia
Huoltotöille 24 kuukauden takuu (akuille 12kk)
Huoltotöille 24 kuukauden takuu (akuille 12kk)
Huolto onnistuu myös postitse tai noutohuoltona muutamassa päivässä
Huolto onnistuu myös postitse tai noutohuoltona muutamassa päivässä
Huolto myymälässä odottaessasi, ilman ajanvarausta
Huolto myymälässä odottaessasi, ilman ajanvarausta
Katso iTapsan tarina