iTapsa – teemme puhelimista pitkäikäisiä!

Suomen tunnetuin

Olemme kasvaneet Suomen tunnetuimmaksi takuun ulkopuoliseksi mobiililaitteiden huoltoketjuksi. Perusajatuksemme on tehdä puhelimista pitkäikäisiä oli sitten kyseessä puhelinten huolto, kierrätys tai käyttöopastus.

Laadun takaa itapsa -sertifioitu tarkastus

Testaamme ja huollamme huolellisesti kaikki puhelimet. Putsaamme liitännät ja vaihdamme rikkinäisen näytön uuteen. Mittaamme akun kapasiteetin ja keston. Tarvittaessa vaihdamme tilalle uuden akun.

Tarkistamme myös mikrofonin, korvakuulokkeen, kaiuttimen, etu- ja takakameran, gyroskoopin, wifin ja Bluetoothin sekä näppäinten ja muiden sensorien kunnon.

Puhelimen tarkka kunto ilmoitetaan tuotekuvauksen yhteydessä.

Takuu

Kaikkiin puhelimiin sisältyy vakiona 12 kk takuu. Takuu kattaa ilmaisen vikadiagnoosin ja ilmaisen huollon. Käytössäsi on iTapsan kaikki mobiililaitehuoltoliikkeet ympäri Suomen. Useimmiten takuuhuollot tehdään odottaessasi, ja postitse toimitettaessa 1-4 arkipäivässä. Voit maksimoida käyttökokemuksesi ja pidentää huoletonta käyttöaikaa ostamalla laajennetun kahden (2) vuoden itapsa lisätakuun ™. Takuu ja itapsa lisätakuu ™ sisältävät muun muassa seuraavat edut:
Ilmainen vikadiagnoosi

Käyttöturvan aikana vikadiagnoosi tehdään täysin veloituksetta.

Ilmainen, nopea huolto
Käyttöturvan aikana ilmenneet takuun alaiset korjattavissa olevat laiteviat korjataan veloituksetta.

Käytössä kaikki myymälämme
Voit käydä ostamasi laitteen kanssa missä tahansa iTapsan myymälöistä jossa laite otetaan työn alle tarkistettavaksi ja korjattavaksi.

Nopeus ja laatu
Useimmiten takuuviat saadaan iTapsa liikkeissä korjattua saman päivän aikana, kun laite on tuotu huoltoon, jopa odottaessa. Postitse toimitettavat takuuhuollot jopa 1-4 arkipäivässä. Ei enää viikkoja kestäviä takuuhuolto prosesseja! iTapsa nopeuslupaus ei koske takuuhuoltoja. Käytämme aina markkinoiden laadukkaimpia varaosia, jotka ovat läpäisseet iTapsan asettamat vaatimukset.

Lisätietoa Käyttöturvasta ja 30 vuorokauden palautusoikeudesta löydät sopimusehdoistamme.

Huoltoetu

Suurimmalle osalle käytetyistä puhelinmalleista tarjoamme ostajalle huoltoedun. Jos ostamastasi puhelimesta sattuu vaikkapa näyttö rikkoutumaan takuun ulkopuolisen syyn takia, tarjoamme ensimmäisen puhelinhuollon -50 % alennuksella. Etu koskee huoltoa, joka tehdään meiltä ostamallesi puhelimelle. Etu koskee huollon arvokkainta varaosaa. Esimerkiksi jos sinulla hajoaa näyttö ja haluat vaihtaa samalla myös akun, koskee 50% alennus näyttöä, mutta ei akkua.

Ota yhteyttä lähimpään iTapsan myymälään vahingon sattuessa!

Ostajalle: nopea toimitus, Myyjälle: rahat nopeasti käteen

Kun ostat, saat uuden puhelimen kotiisi 1-3 arkipäivässä tai voit hakea sen haluamastasi iTapsa-liikkeestä.

Kun myyt puhelimesi, siirrämme rahat tilillesi nopeasti. Jos tuot myytävän puhelimen liikkeeseen niin siirrämme rahat tilillesi kun olemme arvioineet puhelimesi kunnon.

Jos lähetät puhelimesi meille postin kautta, teemme tilisiirron heti, kun olemme arvioineet puhelimesi kunnon.

Miksi tapsoitettu puhelin?

Eihän tässä ole mitään järkeä, tuhahdimme alkuvuonna 2018. Olemme usean vuoden ajan seuranneet älypuhelinten kehitystä, mutta yhdessä asiassa ei kehitystä ole tapahtunut. Nimittäin puhelinten käyttöiässä.

Puhelinvalmistajat käyttävät enemmän ja vähemmän vippaskonsteja, jotta ihmiset vaihtaisivat uuteen mahdollisimman usein.

Meistä tämä on väärin. Olemme Suomen johtava puhelinhuoltoliike, ja tiedämme, että kun pidät puhelimestasi perushyvää huolta ja vaihdat akun tai näytön tarpeen vaatiessa, voit pidentää puhelimen käyttöikää vuosilla.

Tämän takia syntyi iTapsa Phones. Teemme puhelimista pitkäikäisiä niin ihmisten kuin ympäristön tähden.

Liity tapsan kaveripiiriin
Saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.  Tapsoitamme maailman puhelin kerrallaan
  Teemme puhelimista pitkäikäisiä niin ihmisten kuin ympäristön tähden.
  Kaikki varaosat vastaavat alkuperäisiä varaosia
  Kaikki varaosat vastaavat alkuperäisiä varaosia
  Huoltotöille 24 kuukauden takuu (akuille 12kk)
  Huoltotöille 24 kuukauden takuu (akuille 12kk)
  Huolto onnistuu myös postitse muutamassa päivässä
  Huolto onnistuu myös postitse muutamassa päivässä
  Huolto myymälässä odottaessasi, ilman ajanvarausta
  Huolto myymälässä odottaessasi, ilman ajanvarausta
  Katso iTapsan tarina