Usein kysyttyä

Askarruttaako puhelinhuollossa jokin? Vilkaise nämä!

Kauanko huolto kestää, tarvitseeko minun varata aikaa?

Yleisimmät iPhone- ja Android laitteiden viat korjaamme keskimäärin tunnissa, usein nopeamminkin.

iPhone-huolloille ei tarvitse varata aikaa. Voit astella suoraan lähimpään liikkeeseen tai lähettää puhelimen huoltoon postitse.

Android laitteille kannattaa varaosien saatavuus tarkastaa ennalta soittamalla 09 315 24250, Facebookista tai sähköpostitse myynti@itapsa.com, voit myös olla meihin yhteydessä Whatsapp viestillä numeroon +358447007900. Yleisimpien Android mallien varaosia meiltä löytyy kuitenkin lähes poikkeuksetta varastosta, jokaisesta liikkeestä.

iPad-huollot vievät tyypillisesti aikaa 1-3 työpäivää.

Huollatteko pelkästään Applen laitteita?

Huollamme Applen lisäksi kaikkia yleisimpiä malleja varaosien saatavuuden puitteissa. Huollamme esimerkiksi yleisimpiä Samsung, Huawei / Honor, OnePlus, LG, Sony sekä Xiaomi vikoja. Varaosien saatavuudesta ja hinnaston ulkopuolisista huolloista kannattaa ottaa suoraan yhteyttä, joko soittamalla tai lähettämällä viestin meille.

Mitä, jos korjaamanne vika uusiutuu?

Tekemällemme huoltotyölle ja varaosalle saat aina kahden vuoden takuun (Ei koske akun vaihtoa ja kosteusvaurioita. Akun vaihdolle annamme vuoden takuun). Jos sama ongelma uusiutuu tuona aikana, korjaamme ongelman veloituksetta.

Takuu ei kuitenkaan kata mekaanisia vaurioita, kuten puhelimen pudotuksesta johtuvaa vikaa. Lisätietoja takuuehdoista täältä.

Laitteeni kastui, miten toimin?

Jos laite on vielä päällä kastumisen jälkeen, sammuta se samantien. Jos laite sammui kastumisen yhteydessä, älä yritä laittaa sitä päälle tai ladata sitä. Vesi ja sähkö on huono yhdistelmä elektronisille laitteille ja lataamalla heikentyy puhelimen pelastusmahdollisuus huomattavasti.
Laite kannattaa toimittaa tarkistettavaksi ja vesihuoltoon niin nopeasti kun mahdollista. Mikäli joudut odottamaan, että pääseet liikkeessä käymään, kannattaa laitetta säilyttää kuivassa huoneilmassa siihen asti. Legendaksi muodostunut minigrippussi ja riisi eivät ainakaan huononna tilannetta.

Kertaus, kun puhelin on kastunut:

 1. Sammuta laite
 2. Älä yritä käynnistää
 3. Älä lataa
 4. Toimita puhelin mahdollisimman nopeasti huoltoon
 5. Älä lataa

Jatkuuko valmistajan takuu huollon jälkeen?

Mekaanisesti särkyneissä laitteissa (=esimerkiksi putoamisen myötä rikkoutunut puhelin) valmistajan takuu on jo päättynyt laitteen kohdalla. Tekemämme huollon jälkeen valmistajan takuu ei jatku. Mikäli valmistajan takuuta on vain kuukausi tai kaksi jäljellä, kannattaa harkita, olisitko valmis luopumaan takuusta saadaksesi puhelimesi edullisemmin kuntoon.

Teettekö takuukorjauksia?

Tällä hetkellä emme tee takuuhuoltoja. Applen ja Samsungin laitteet on mahdollista toimittaa iTapsan kautta takuuhuoltoon viralliseen huoltoliikkeeseen. Jos puhelimessasi esiintyy takuun piiriin kuuluva vika, käänny valtuutetun huoltoliikkeen puoleen. Jos kyseessä on kuitenkin itse aiheutettu vika (esimerkiksi putoamisen aiheuttama näytön särkyminen), ei valmistajan takuu ole enää voimassa.

Korjaamme kuitenkin kaikki takuun ulkopuoliset viat tai viat, jotka eivät kuulu takuun piiriin.

Miten haen vakuutuksesta korvausta?

Huoltohinnan maksat kokonaisuudessaan itapsalle, kun saat laitteesi korjattuna takaisin. Mikäli koti- tai matkavakuutuksesi korvaa kannettavat laitteesi, voit tehdä vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiöllesi ja ilmoittaa korjauksen kokonaiskustannuksen.

Liitä hakemukseen meiltä saamasi kuitti tai korjausarvio. Useimmille vakuutusyhtiölle riittää pelkkä hinta, mutta vastuullasi on säilyttää kuitti, mikäli vakuutusyhtiö sitä tarvitsee.

Jos kuittisi on hävinnyt, voit tilata meiltä kuittikopion sähköpostiisi. Kuittimme kelpaavat kaikille vakuutusyhtiölle.

Miksi maksaisin teille korjauksesta, kun voin tilata osat netistä viidelläkympillä?

Netistä tilattujen varaosien laadusta et voi olla ikinä täysin varma. Lisäksi puhelimen piirilevyt vioittuvat todella herkästi – netin korjausvideoissa harvoin kerrotaan näitä vaaranpaikkoja kovinkaan selvästi.

Vuosien saatossa meille on tullut vastaan lukuisia tapauksia, joissa puhelin on epäonnistuneen, itse tehdyn korjauksen jälkeen ollut pahimmillaan korjauskelvoton – tai huollon hinta on kohonnut korkeaksi.

Itse tekemällä omaa aikaasi tuhraantuu huollon opetteluun ja varaosien metsästämiseen. Käyttäessäsi ammattilaista, saat varmuuden, että puhelin tulee kuntoon. Lisäksi saat tekemällemme huollolle kahden vuoden takuun (akuille myönnämme vuoden takuun).

Mitä, jos puhelinmalliani tai puhelimessani olevaa vikaa ei löydy hinnastostanne?

Kaikki viat iPhone- ja Android -puhelimissa ovat lähes poikkeuksetta korjattavissa. Mikäli et löydä puhelinmalliasi tai vikaasi lähetä viesti tai soita meille numeroon 09 315 24250.

Myy puhelimesi
Ostamme puhelimesi, ehjänä tai rikkinäisenä.
Myy puhelin
Liity tapsan kaveripiiriin
Saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.  Tapsoitamme maailman puhelin kerrallaan
  Teemme puhelimista pitkäikäisiä niin ihmisten kuin ympäristön tähden.
  Kaikki varaosat vastaavat alkuperäisiä varaosia
  Kaikki varaosat vastaavat alkuperäisiä varaosia
  Huoltotöille 24 kuukauden takuu (akuille 12kk)
  Huoltotöille 24 kuukauden takuu (akuille 12kk)
  Huolto onnistuu myös postitse muutamassa päivässä
  Huolto onnistuu myös postitse muutamassa päivässä
  Huolto myymälässä odottaessasi, ilman ajanvarausta
  Huolto myymälässä odottaessasi, ilman ajanvarausta
  Katso iTapsan tarina