itapsalla myytävien ja huolletujen puhelimien lisätiedot

itapsalla myytävien puhelinten IP-luokitukset

Käytettyjen puhelimien IP-luokitus ja veden- ja pölynkestävyys heikkenee ja kuluu normaalissa käytössä. itapsalla myytävät puhelimet ovat käytettyjä sekä huollettuja, emmekä voi taata että laitteen IP-luokituksen tuoma tiiviys säilyy. Takuumme ei kata kosteusvaurioita puhelimissa. Emme suosittele laitteen altistamista kosteudelle tämän takia, koska vesi ja sähkö eivät sovi kovin hyvin yhteen.

Tärkeä akkua koskeva viesti

iPhone Xs-, Xr-, 11- sekä 12-mallien akun vaihdoissa puhelin huomauttaa vaihdetusta akusta ettei tämä tunnista akkua, ja Asetuksissa näkyy Akku kohdassa “Huolto”. Apple on lukinnut akuissa olevan piirilevyn datan, jonka vuoksi ainoastaan Applen valtuutetut huollot pystyvät parittamaan uuden akun puhelimeen. 

Laite toimii normaalisti tästä huolimatta ja akulle annamme vuoden takuun. Akun kapasiteetin voi käydä ilmaiseksi mittauttamassa missä tahansa itapsan liikkeessä. 

Ilmoitus näkyy lukitusnäytöllä neljän päivän ajan, kun otat laitteen käyttöön, ja Asetukset-apissa 15 päivän ajan. Tämän jälkeen näet ilmoituksen kohdassa Asetukset > Akku > Akun kunto. 

Tärkeä näyttöä koskeva viesti

iPhone 11- sekä 12 mallien näytön- sekä akun vaihdoissa puhelin huomauttaa vaihdetusta näytöstä ettei tunnista varaosaa. Apple on lukinnut näytöissä olevan piirilevyn datan jonka vuoksi ainoastaan Applen valtuutetut huollot pystyvät parittamaan uuden näytön puhelimeen. 

Nämä ilmoitukset eivät vaikuta iPhonesi tai näyttösi käytettävyyteen.

Näet ilmoituksen lukitusnäytössä ensimmäisen neljän päivän ajan, kun käytät laitetta, ja Asetukset-apissa 15 päivän ajan. Tämän jälkeen löydät ilmoituksen valitsemalla Asetukset > Yleiset > Tietoja.

Myy puhelimesi
Ostamme puhelimesi, ehjänä tai rikkinäisenä.
Myy puhelin
Liity tapsan sisäpiiriin
Saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.Tapsoitamme maailman puhelin kerrallaan
Teemme puhelimista pitkäikäisiä niin ihmisten kuin ympäristön tähden.
Kaikki varaosat vastaavat alkuperäisiä varaosia
Kaikki varaosat vastaavat alkuperäisiä varaosia
Huoltotöille 24 kuukauden takuu (akuille 12kk)
Huoltotöille 24 kuukauden takuu (akuille 12kk)
Huolto onnistuu myös postitse tai noutohuoltona muutamassa päivässä
Huolto onnistuu myös postitse tai noutohuoltona muutamassa päivässä
Huolto myymälässä odottaessasi, ilman ajanvarausta
Huolto myymälässä odottaessasi, ilman ajanvarausta
Katso iTapsan tarina