Uudistetut iPhonet 12 kk takuulla

iTapsalta löydät käytetyt iPhonet, jotka iTapsan puhelinteknikot ovat uudistaneet, testanneet ja huoltaneet. Jokaiseen myytävään iPhoneen kuuluu vakiona 12 kk takuu, jonka voit laajentaa aina 24 kk asti. Käytetyn iPhonen saat jopa -50 % edullisemmin verrattuna uuden, samanlaisen ostamiseen. Käytetyn, testatun ja huolletun laitteen ostaminen ei ole koskaan ollut näin turvallista ja helppoa. Tapsoitetut iPhonet on jaoteltu viiteen kuntoluokkaan "uutta vastaavasta" alaspäin. Tarkemman kuntoluokituksen tiedot löydät tuotesivuilta.

Väitämme, että käytetty iPhone on parempi kuin uusi! Puhelimen huolto on edullisempaa ja ympäristöystävällisempää kuin uuden ostaminen. Käytetyt iPhonet huolletaan ja tarkastetaan iTapsan puhelinteknikkojen toimesta, jolloin voit olla varma siitä, että tekemäsi hankinta on turvallinen ja luotettava.

iPhone puhelimet sopivat kaikille niiden helppokäyttöisyyden perusteella. Käytetyt iPhonet ovat loistava valinta kenelle tahansa, sillä mallien hinnat uudistettuina eivät päätä huimaa. iPhone puhelimella saat todellakin rahoille vastinetta, ja kun on aika vaihtaa uuteen, voit aina myydä käytetyn iPhonen meille!

iTapsan iPhone verkkokaupasta ostat turvallisesti käytetyt iPhonet. Meillä näät selkeästi, mihin kuntoluokkaan puhelin kuuluu. Voit valita puhelimesi käyttötarkoituksen perusteella sinulle sopivan vaihtoehdon.

Parhaat käytetyt iPhonet löydät Tapsan verkkokaupasta!

Liity tapsan kaveripiiriin
Saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.