Blogi > Näin paljon iPhonen hinnassa on ”ilmaa” – katso miten saat uudenveroisen käytetyn iPhonen jopa 24 kk takuulla

Näin paljon iPhonen hinnassa on ”ilmaa” – katso miten saat uudenveroisen käytetyn iPhonen jopa 24 kk takuulla

Se fiilis, kun avaat huippumuotoilijoiden suunnitteleman tuotepakkauksen ja saat käsiisi tuliterän iPhonen. Poistat läpinäkyvän suojakalvon sen näytöltä ja napautat puhelimen päälle ensimmäistä kertaa. Se fiilis maksaa satoja euroja. 

Jos sinulle riittää itse puhelin etkä välitä maksaa satasia pelkästä ohikiitävästä tunteesta, meillä on sinulle uutisia.

iTapsa Phones on uusi palvelu, jossa voit ostaa ja myydä iPhone-puhelimia. Puhelimet on testattu ja huollettu. Saat siis täysin toimivan puhelimen parhaimmillaan jopa 50 % edullisemmin kuin kaupasta hankittuna. Valikoimasta löydät iPhonen kaikki uusimmat mallit.

Vai ostaisinko suoraan yksityiseltä myyjältä?

Käytetyn puhelimen ostaminen yksityishenkilöltä sisältää riskinsä. Onko puhelin kärsinyt vesivahingosta joskus aiemmin? Onko ohjelmistopuoli kunnossa? Toimivatko liittimet ja anturit?

Ostotilanteessa kaikkia ominaisuuksia ei välttämättä huomaa tarkistaa, eikä monilla ole siihen työkalujakaan. Puhelimesta saattaa myöhemmin löytyä piileviä vikoja, vaikka myyjän aikeet ovat vilpittömät.

Ja sitten on niitä, joiden aikeet eivät ole vilpittömiä. Moni on tullut huijatuksi ostaessaan puhelinta tuntemattomalta myyjältä. Siinä lompakko kevenee ja usko ihmiseen murenee.

Kaikki iTapsa Phonesissa myynnissä olevat puhelimet sen sijaan on testattu ja huollettu ammattilaisten käsissä. Lisäksi kaikilla puhelimilla on 12 kk takuu, jota voi halutessaan laajentaa jopa 24 kk mittaiseksi.

Tämän takia iTapsa Phones on roppakaupalla turvallisempi vaihtoehto kuin käytetyn puhelimen ostaminen yksityiseltä myyjältä.

Vaikeuksia päättää – uusi vs. käytetty iPhone

Mistä puhelin kannattaa hankkia? Punnitsimme hyviä ja huonoja puolia puolestasi. Pyrimme olemaan reiluja ja nostamaan esiin myös muiden vaihtoehtojen hyviä puolia, vaikka toki edustamme iTapsa Phonesia.

Uusi puhelin kaupasta Käytetty puhelin iTapsa Phonesista Käytetty puhelin yksityiseltä
Hinta Sama kiinteä hinta kaikkialla, kunnes seuraava malli tulee markkinoille. 20-50% edullisempi kuin uusi puhelin. Vaihtelee suuresti. Mahdollisuus saada hyvää halvalla. Toisaalta on oltava varovainen, ettei maksa ylihintaa.
Puhelimen kunto Paras. Testattu, huollettu ja täysin toimiva. Mahdolliset käytön jäljet ilmoitetaan tarkasti tuotteen kuvauksessa. Puhelimen kunto myyjän sanan varassa. Tuskin testattu tai huollettu.
Takuu 12 kk takuu. Kaikissa puhelimissa 12 kk takuu. Takuuaikaa voi pidentää 24 kk:een. Ei takuuta, ellei valmistajan myöntämää takuuta ole jäljellä.
Palautus Jälleenmyyjästä riippuva normaali palautusoikeus. 30 vrk palautusoikeus. Ei kuluttajasuojalain määräämää palautusoikeutta.
Toimitus Osta kaupasta tai verkosta. Osta verkosta. Kotiinkuljetus ilman toimitusmaksuja 1-3 päivässä tai nouto lähimmästä liikkeestä. Yksityisillä markkinapaikoilla yleensä ostaja maksaa toimituskulut.
Varusteet Adapteri ja latauskaapeli, käyttöohjeet, mahdollisesti kuulokkeet. Vakiona latausjohto. Lisävarusteina panssarilasi asennettuna, seinäpistoke ja laajennettu takuu. Vaihtelee.
Tietoturva Paras. Testaamme ohjelmiston, palautamme tehdasasetukset ja hävitämme aiemman käyttäjän tiedot ja sovellukset pysyvästi. Puhelimen tietojen oikeaoppinen hävitys ja tehdasasetusten palautus myyjän ja ostajan vastuulla.

Vertaile hintoja uuden ja käytetyn iPhonen välillä

Hinnat on poimittu elokuussa 2018 iTapsa Phonesista ja valtuutetulta Applen jälleenmyyjältä 1st Storesta.

Käytetyn iPhonen kuntoluokat ovat uutta vastaavaerinomainenhyvä ja käytön jälkiä.

iTapsa Phones (kunto) Säästät Hinta uutena (1st Store)
Käytetty iPhone X 64 Gt 949 € (uutta vastaava) 20 % 1 179 €
Käytetty iPhone 8 256 Gt 659 € (hyvä) 35 % 999 €
Käytetty iPhone 7 32 Gt 359 € (hyvä) 43 % 649 €

 

Siirry tästä iTapsa Phones -verkkokauppaan

Katso paljonko iTapsa Phones maksaa vanhasta iPhone-puhelimestasi

Liity itapsan Kaveripiiriin ja saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi!
Voit poistua Kaveripiiristä milloin tahansa.  Liity tapsan kaveripiiriin
  Saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.   Tapsoitamme maailman puhelin kerrallaan
   Teemme puhelimista pitkäikäisiä niin ihmisten kuin ympäristön tähden.
   Kaikki varaosat vastaavat alkuperäisiä varaosia
   Kaikki varaosat vastaavat alkuperäisiä varaosia
   Huoltotöille 24 kuukauden takuu (akuille 12kk)
   Huoltotöille 24 kuukauden takuu (akuille 12kk)
   Huolto onnistuu myös postitse muutamassa päivässä
   Huolto onnistuu myös postitse muutamassa päivässä
   Huolto myymälässä odottaessasi, ilman ajanvarausta
   Huolto myymälässä odottaessasi, ilman ajanvarausta
   Katso iTapsan tarina