Blogi > Vinkit puhelimen pitkään ikään: Huolenpito, joka pidentää puhelimesi kestävyyttä

Vinkit puhelimen pitkään ikään: Huolenpito, joka pidentää puhelimesi kestävyyttä

Puhelimet ovat entistä herkempiä arjen kolhuille ja ongelmille, sillä näytöt ovat entistä isompia ja puhelimelta vaaditaan entistä enemmän tehoa sekä muistia. Kasasimme vinkit, joiden avulla pidät puhelimestasi parempaa huolta ja säilytät sen ehjänä pidempään.

1. Puhelimen päivitykset pitävät puhelimesi toimintakunnossa

Päivityksien asennus on monille arkipäivää ja jopa itsestäänselvyys, mutta kummasti unohtuu ja jää monilta tekemättä pitkiksi ajoiksi. Oletko siis huomannut että App Storessasi keikkuu jatkuvasti punainen huomiomerkki tai puhelimesi asetuksissa olisi päivitystä tarjolla?

Pidä puhelimesi käyttöjärjestelmä ajan tasalla valitsemalla automaattinen päivitys ainakin käyttöjärjestelmälle. Valmistajat lähettävät päivityksiä parantaakseen suorituskykyä, turvallisuutta ja korjatakseen mahdollisia bugeja. Tarkista säännöllisesti päivitysten saatavuus ja asenna ne heti. Näin saatat välttyä ikäviltä teknisiltä ongelmilta ja parhaassa tapauksessa pahoilta tietoturvariskeiltä!

2. Puhelin toimii paremmin kun siivoat turhat appit ja tiedostot pois

Puhelimiin on saatavilla paljon erilaisia appeja helpottamaan meidän päivittäistä elämää. Monet appit ovat kuitenkin pitkällä ajalla turhia ja niiden käyttö jää muutamaan kertaan. Käy läpi asennetut sovelluksesi ja poista tarpeettomat.

Liian moni sovellus voi hidastaa puhelimen suorituskykyä. Lisäksi, poista välimuistit ja tarpeettomat tiedostot sovelluksista säännöllisesti. Tämä vapauttaa tilaa ja nopeuttaa puhelimesi toimintaa.

3. Näytönsuoja on puhelimen tärkein lisäosa!

Investoi suojakuoreen tai näytönsuojaan. Ne suojaavat puhelinta kolhuilta ja naarmuilta. Varmista, että suojakuori ei estä ilmanvaihtoa ja lämpöä pääsemästä laitteeseen. iTapsalta saat suojakalvon mihin tahansa puhelimeen valmiiksi asennettuna. Myymälöistämme löydät myös valikoiman tyylikkäitä suojakuoria.

4. Pidä näyttö ja latausportit puhtaina

Puhdista näyttö ja latausportit säännöllisesti. Liika lika voi vahingoittaa laitetta pitkällä aikavälillä. Jos latausporttien puhdistus itse tuntuu haastavalta tai pelkäät tekeväsi puhelimellesi enemmän haittaa, voit tuoda puhelimesi myymäläämme ja me puhdistamme sen puolestasi.

5. Älä anna puhelimen akun loppua

Tämä on monille tuttu vinkki jo vuosien takaa ja vaikka akut ovat kehittyneet vuosien aikana hurjasti, pitää tämä varotoimi edelleen paikkaansa. Puhelimen akku ei pidä siitä, että se kulutetaan täysin loppuun sammumispisteeseen. Vältä siis akun täydellistä tyhjentämistä ennen lataamista. Useimmat nykyaikaiset litiumioniakut pitävät siitä, että niitä ladataan säännöllisesti pienissä erissä eikä täysin tyhjinä.

Extravinkki! Käytä myös aina laadukasta laturia. Halvat laturit eivät yleensä toimi pitkään ja saattavat pahimmassa tapauksessa aiheuttaa hallaa puhelimellesi.

6. Vaihda akku, kun se on tarpeen

Puhelimen akun suorituskyky heikkenee ajan myötä. Jos huomaat, että akun kesto on lyhentynyt merkittävästi, harkitse akun vaihtamista. Vaihdattamalla akun puhelimeesi pidennät puhelimesi käyttöikää huomattavasti ja näin säästät rahaa sekä luontoa!

iTapsalla vaihdatat akkusi kätevästi ja nopeasti! Kurkkaa mallisi hinnasto verkkokaupastamme ja osta huolto ennakkoon! Voit mennä tämän jälkeen myymälään kun sinulle sopii. Vaihdamme akut iPhone, Samsung, Huawei ja OnePlus puhelimiin!

7. Säännöllinen Back Up

Varmuuskopioi säännöllisesti tärkeät tiedostosi ja asetukset. Tämä varmistaa, että voit palauttaa tietosi, jos joudut vaihtamaan puhelimesi tai jos se vahingoittuu.

Puhelimen pitkä ikä ei vaadi monimutkaista hoitoa, mutta säännöllinen huolenpito voi pidentää sen käyttöikää merkittävästi. Pidä nämä vinkit mielessäsi, kun haluat varmistaa, että älypuhelimesi pysyy luotettavana kumppanina arjessa vuosien ajan. Huoltamalla säästät!

P.S. Jos puhelimesi on kuitenkin jo elämänsä päässä ja on aika päivittää, löydät valikoimastamme uudistettuja iPhoneja edulliseen hintaan!

Liity itapsan Kaveripiiriin ja saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi!
Voit poistua Kaveripiiristä milloin tahansa.  Aihesanat:
  Blogin kategoriat
  Blogin pääsivulle
  Myy puhelimesi
  Ostamme puhelimesi, ehjänä tai rikkinäisenä.
  Myy puhelin
  Liity tapsan kaveripiiriin
  Saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.   Tapsoitamme maailman puhelin kerrallaan
   Teemme puhelimista pitkäikäisiä niin ihmisten kuin ympäristön tähden.
   Kaikki varaosat vastaavat alkuperäisiä varaosia
   Kaikki varaosat vastaavat alkuperäisiä varaosia
   Huoltotöille 24 kuukauden takuu (akuille 12kk)
   Huoltotöille 24 kuukauden takuu (akuille 12kk)
   Huolto onnistuu myös postitse muutamassa päivässä
   Huolto onnistuu myös postitse muutamassa päivässä
   Huolto myymälässä odottaessasi, ilman ajanvarausta
   Huolto myymälässä odottaessasi, ilman ajanvarausta
   Katso iTapsan tarina