Blogi > Esittelyssä verkkokauppamme TOP 5 myydyintä iPhonea

Esittelyssä verkkokauppamme TOP 5 myydyintä iPhonea

iTapsa laajensi alkuvuodesta toimintaansa perinteisten mobiililaitehuoltojen lisäksi käytettyjen puhelimien myyntiin.

Käytetty iPhone huollettuna ja 12 kk takuulla

iTapsa laajensi alkuvuodesta toimintaansa perinteisten mobiililaitehuoltojen lisäksi käytettyjen puhelimien myyntiin. Verkkokaupastamme löydät kaikki tuoreimmat ja huolletut mallimme tarkkoine kuntokuvauksineen. Myönnämme kaikille puhelimillemme 12 kuukauden takuun, jonka voi lisämaksusta pidentää jopa 24 kuukauteen.

 

TOP 5 myydyintä puhelinta verkkokaupassamme

Kuluvan vuoden aikana olemme myyneet verkkokaupassamme hurjan määrän käytettyjä iPhoneja ja Android-puhelimia. Myydyimpien puhelimien valikoimasta löytyy useammalle kukkarolle ja käyttötarkoitukseen soveltuvia vaihtoehtoja.

Listasimme kuluneen vuoden osalta TOP 5 myydyintä puhelinmallia sekä niiden parhaimmat ominaisuudet.

1. iPhone 6S – laatua huokeaan hintaan

Vuonna 2015 julkaistu iPhone 6S on syystäkin yksi suosituimmista ja myydyimmistä puhelinmalleistamme. Entistä vahvemman rungon sekä käytännöllisen kokonsa ansiosta tämä malli soveltuu erinomaisesti päivittäiseen käyttöön.

iPhone 6S sopii täydellisesti perustekemiseen, kuten surffailuun ja somettamiseen. Puhelimessa on laadukas 12 megapikselin takakamera ja 5 megapikselin etukamera. Tämän huippupuhelimen hankit itsellesi huokeaan hintaa ja nautit puhelimesta vielä pitkään.

iPhone 6S puhelin iTapsa Phones -verkkokaupassa alkaen 179 €.

2. iPhone 7 – huippuunsa viritetty

Näppärän kokoinen iPhone 7 sisältää tehokkaan 64-bitin A10-prosessorin sekä tarkan 4,7 tuuman LCD-Multi-Touch-laajakuvanäytön. Kotipainikkeeseen integroidulla sormenjälkitunnistuksella käytät iPhone 7:aa turvallisesti tehdessäsi ostoja verkossa tai liikkeessä.

iPhone 7 edustaa Applen ympäristöystävällistä kehitystä ja panostusta ekologisempaan teknologiatuotantoon. Puhelimen valmistuksessa ei ole käytetty muun muassa elohopeaa LED-taustavaloissa. Lisäksi puhelimen alumiinikotelo on kierrätettävä.

Laadukkaan suunnittelun ja ominaisuuksiensa ansiosta puhelinmalli on oiva vaihtoehto budjettitietoiselle ja laatupuhelinta janoavalle.

iPhone 7 puhelin iTapsa Phones -verkkokaupassa alkaen 259 €.

3. Teräksinen iPhone X

Ympäristöystävällisemmän ja kestävämmän iPhone X:n kuori on täyttä terästä – kirjaimellisesti! Ulkokuoret eivät sisällä lainkaan muovia ja valmistuksessa on pidetty huolta siitä, että puhelin ei sisällä ympäristölle haitallisia ainesosia, kuten bromattuja palonestoaineita.

Tietoturva-asioiden ollessa kovassa syynissä, puhelinmallin suunnittelussa on panostettu erityisesti turvalliseen käyttöön. iPhone X käyttää kasvojentunnistusteknologiaa kirjautumisessa. FaceID:llä voit tehdä turvallisesti ostoksia Apple Pay:llä.

iPhone X poikkeaa aikaisemmista malleista siinä, että se oli ensimmäinen iPhone, jossa ei ollut puhelimen alareunassa pyöreää kotinäppäintä. Nyt näytöltä pääsee kotivalikkoon yhdellä pyyhkäisyllä mistä tahansa kohtaa näytöltä.

Upea ja kookas Super Retina HD-näyttö on ainut laatuaan ja soveltuu erinomaisesti pidempienkin HDR-laatuisten videoiden katseluun. iPhone X on siis erityisesti korkeaa laatua, kestävyyttä sekä taattua turvallisuutta arvostavalle.

iPhone X puhelin iTapsa Phones -verkkokaupassa alkaen 629 €.

4. iPhone 8 – kehityksen kärjessä

iPhone 8 jatkaa iPhone puhelinmallien erinomaista kehitystä myydyimpien laitteiden sarjassa. Tässä huippumallissa uutuutena on mm. TrueTone väritasapaino. TrueTone näytön etuna on se, että se rasittaa puhelimen käyttäjän silmiä huomattavasti vähemmän.

Ja mikä parasta – nyt voit unohtaa johtojen kanssa pelleilyn! iPhone 8:n lataus onnistuu langattomasti Qi-hyväksytyillä latureilla.

Lisäksi iPhone 8:n kanssa nautit todella kuvaushetkistä 12 megapikselin kameralla, optisella kuvanvakaajalla sekä 4K-videokuvauksella. iPhone 8 soveltuu erityisesti ahkeralle puhelimen käyttäjälle.

iPhone 8 puhelin iTapsa Phones -verkkokaupassa alkaen 379 €.

5. iPhone Xs – supersuosittu uutuus

Uudenkarhea iPhone XS tuo uuden ulottuvuuden tarkastella upeaa värimaailmaa laitteen 5,8 tuuman Super Retina LCD-näytöltä. Uusinta ominaisuutta iPhone Xs:ssä edustaa 3D-kosketus. Näyttö reagoi laajemmin paineeseen, jolloin eri voimakkuuksilla painettaessa saa käyttöönsä eri ominaisuuksia ja applikaatioita.

iPhone XS sisältää myös kaksois-SIM-tuen: fyysisen nano-SIM korttipaikan sekä elektronisen SIM:n.

Valikoimassamme on myös iPhone Xs:stä kookkaampi malli iPhone XS max. Xs perheen malleissa erityistä kiitosta ovat saaneet niiden uskomattoman kovatasoiset näytöt, kuvanlaatu sekä uusi A12 Bionic CPU prosessori.

iPhone Xs on mahdollista hankkia verkkokaupastamme uutta vastaavassa kunnossa kilpailukykyiseen hintaan. Tämä malli on nappivalinta uuden puhelinmallin hankintaa harkitsevalle.

iPhone Xs puhelin iTapsa Phones -verkkokaupassa alkaen 819 €.

Tee ekoteko – kierrätä!

Käytetyn puhelimen osto ja myyminen eteenpäin on ekoteko. Mikäli harkitset uuden puhelimen ostoa, suosittelemme tarkistamaan käytettyjen puhelimien valikoiman. Käytetyn puhelimen voit saada jopa puolet edullisemmin kuin vastaavan uutena. Kaikki puhelimet tarkistetaan ja huolletaan. Löydät kattavan valikoiman iPhone ja Android puhelinmalleja sivuiltamme.

Voit myös myydä meille käyttämättä jääneen iPhonen. Tienaat samalla taskurahaa käyttämättä jääneestä laitteesta. Esimerkiksi hyväkuntoisesta iPhone 6S:stä voit saada jopa 100 €:n korvauksen.

Katso käytetyn iPhonesi tämänhetkinen hinta-arvio sivuiltamme ja muunna vanha luurisi rahaksi jo tänään!

Liity itapsan Kaveripiiriin ja saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi!
Voit poistua Kaveripiiristä milloin tahansa.  Liity tapsan kaveripiiriin
  Saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.   Tapsoitamme maailman puhelin kerrallaan
   Teemme puhelimista pitkäikäisiä niin ihmisten kuin ympäristön tähden.
   Kaikki varaosat vastaavat alkuperäisiä varaosia
   Kaikki varaosat vastaavat alkuperäisiä varaosia
   Huoltotöille 24 kuukauden takuu (akuille 12kk)
   Huoltotöille 24 kuukauden takuu (akuille 12kk)
   Huolto onnistuu myös postitse muutamassa päivässä
   Huolto onnistuu myös postitse muutamassa päivässä
   Huolto myymälässä odottaessasi, ilman ajanvarausta
   Huolto myymälässä odottaessasi, ilman ajanvarausta
   Katso iTapsan tarina