Blogi > Miksi puhelin kannattaa huoltaa? Lue tämä ennen kuin ostat uuden!

Miksi puhelin kannattaa huoltaa? Lue tämä ennen kuin ostat uuden!

Onko puhelimestasi tai pädistäsi rikkoutunut näyttö? Tyhjeneekö akku liian nopeasti? Puhelin ei lataa tai napit jumissa? Korjaamme iPhonen yleisimmät viat alle tunnissa. Älä kärvistele rikkinäisen luurin kanssa vaan tuo se huoltoon lähimpään myymälään tai lähetä se korjattavaksi postitse!

Pitkittäessäsi puhelimen huoltamista, saatat aiheuttaa lisähaittaa laitteelle tai itsellesi. Puhelin voi mennä pimeäksi, ja voit menettää kallisarvoisia tietoja puhelimestasi tai saada haavoja rikkoutuneesta näytöstä.

Vaikeammatkin ongelmat voidaan korjata nopealla reagoinnilla. Esimerkiksi kosteusvauriota epäiltäessä, sammuta puhelin heti ja kiikuta välittömästi lähimpään huoltoliikkeeseen. Mikäli puhelimesi on ollut täysin käyttämättä vesivahingon jälkeen, saadaan se noin 90 % todennäköisyydellä kuntoon.

Huolto edullisempaa ja ympäristöystävällisempää kuin uuden ostaminen

iTapsan huoltojen hinnoittelu on selkeää – näet jo verkkosivuiltamme mahdollisen huoltotoimenpiteen hinnan tai hintahaarukan. Olemme listanneet sivuillamme kaikki yleisimmät toimenpiteet sekä kinkkisemmätkin ongelmat.

Täysin uutena hankittu puhelin on usein satojen eurojen sijoitus, jolloin kannattaa vakavasti miettiä, onko uuden hankinta järkevää. Vanha puhelin voidaan saada huoltotoimenpiteillä täydelliseen toimintakuntoon, ja kustannus on huomattavasti pienempi kuin uuden laitteen hankinta.

Puhelimen huolto on myös osaltaan ekoteko, sillä laitteiden valmistus aiheuttaa mittavan rasituksen ympäristöllemme. Valtaosa päästöistä syntyy juuri uuden tuotannon yhteydessä. Lisäksi laitteiden komponenttien valmistamiseen käytetään kallisarvoisia mineraaleja, joita louhitaan ympäri maapalloa.

Puhelimelle lisää käyttöikää huoltamalla

On sanomattakin selvää, että puhelimesi voi saada lisää käyttöikää asianmukaisilla huoltotoimenpiteillä. Puhelinta ei siis kannata heittää yöpöydän laatikkoon heti ensimmäisten ongelmien ilmetessä, vaan useimpiin ongelmiin on olemassa huoltoratkaisu.

Akun nopea tyhjeneminen aiheuttaa monesti päänvaivaa käyttäjälleen. Voit tuoda puhelimen iTapsalle ilmaiseen akuntestaukseen (huom. koskee vain iPhoneja), mikäli epäilet akun toimintakunnon alentuneen. Akun varaustilan selvittämällä, on mahdollista suorittaa tarvittavat lataus-, kunnostus- ja ylläpitotoimenpiteet akun optimaalisen suorituskyvyn takaamiseksi. Pelkästään tämä toimenpide tuo puhelimesi käyttöön aivan uuden ulottuvuuden, kun puhelinta ei tarvitse ladata useita kertoja päivässä.

Puhelin on tärkeä osa meidän jokapäiväistä elämää, joten kannattaa harkita puhelimen huoltoa säännöllisin väliajoin. Puhelimen määräaikaishuollossa vaihdamme puhelimeen akun ja suojakalvon sekä puhdistamme mm. kaiuttimen, mikrofonin, kamerat, korvakuulokkeet sekä lataus- ja kuulokeportin.

Useimmat vakuutusyhtiöt korvaavat myös huoltotoimenpiteitä

Mikäli puhelin särkyi vahingossa (esimerkiksi putoamisen seurauksena) tarkastathan koti- tai matkavakuutuksesi tilanteen. Usein vakuutusyhtiösi korvaa puhelimen särkymisen ja maksettavaksesi jää ainoastaan mahdollinen omavastuu.

Kuittimme ja hinta-arviomme kelpaavat useimmille vakuutusyhtiöille. Korvausta hakiessasi voit linkittää korvaushakemukseen sivujemme hintatiedon tai pyytää kirjallisen kustannusarvion.

Huollot nopeasti ja huolettomasti

Koska emme ole minkään puhelinbrändin valtuuttama huoltoliike emme ole sitoutuneet hitaaseen ja kalliiseen byrokraattiseen järjestelmään. Voimme korjata puhelimesi sinun odottaessasi tai asioidessasi muualla sillä välin. iTapsan kokeneet asiantuntijat tekevät arvion mahdollisista vioista, ja huoltotoimenpiteet käynnistetään heti.

Huoltotyöt sujuvat yleisimmissä huolloissamme alle tunnissa. Esimerkiksi harvinaisemman varaosan puuttuessa kerromme aina aikataulun tulevalle huollolle.

Saat iTapsan huoltamalle laitteelle jopa 24 kuukauden huoltotakuun. Huollolle annettava takuu kattaa kaikki huoltomme poislukien kosteusvauriot ja mekaaniset vauriot (kuten puhelimen putoamisesta johtuvat rikkoontumiset).

Kiikuta puhelimesi huoltoon jo tänään lähimpään liikkeeseen tai huollata puhelin postitse!

Liity itapsan Sisäpiiriin ja saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi!
Voit poistua Sisäpiiristä milloin tahansa.Aihesanat:
Huawei / Honor iPhone LG OnePlus Samsung Xiaomi
Blogin kategoriat
Blogin pääsivulle
Myy puhelimesi
Ostamme puhelimesi, ehjänä tai rikkinäisenä.
Myy puhelin
Liity tapsan sisäpiiriin
Saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.Tapsoitamme maailman puhelin kerrallaan
Teemme puhelimista pitkäikäisiä niin ihmisten kuin ympäristön tähden.
Kaikki varaosat vastaavat alkuperäisiä varaosia
Kaikki varaosat vastaavat alkuperäisiä varaosia
Huoltotöille 24 kuukauden takuu (akuille 12kk)
Huoltotöille 24 kuukauden takuu (akuille 12kk)
Huolto onnistuu myös postitse tai noutohuoltona muutamassa päivässä
Huolto onnistuu myös postitse tai noutohuoltona muutamassa päivässä
Huolto myymälässä odottaessasi, ilman ajanvarausta
Huolto myymälässä odottaessasi, ilman ajanvarausta
Katso iTapsan tarina